Δράση ''Παρασκευή στην Αθήνα''

Με στόχο να ζωντανέψει και πάλι το κέντρο της Αθήνας, μετά τα πρόσφατα τραγικά γεγονότα, η Ελληνική Θεαμάτων ανταποκρίθηκε και συμμετέχει ενεργά στην πρωτοβουλία «Παρασκευή στην Αθήνα» που ανέλαβε ο Εμπορικός Σύλλογος Αθήνας.



Με στόχο να ζωντανέψει και πάλι το κέντρο της Αθήνας, μετά τα πρόσφατα τραγικά γεγονότα, η Ελληνική Θεαμάτων ανταποκρίθηκε και συμμετέχει ενεργά στην πρωτοβουλία «Παρασκευή στην Αθήνα»
που ανέλαβε ο Εμπορικός Σύλλογος Αθήνας.



Θεωρώντας ότι αυτή δράση συμβάλλει στην αναζωογόνηση του ταλαιπωρημένου κέντρου, προτρέπει το κοινό να παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν και παράλληλα να επωφεληθούν από τις προσφορές που υπάρχουν.

Ενισχύοντας αυτήν την προσπάθεια, η Ελληνική Θεαμάτων προσφέρει έκπτωση 50% στα εισιτήρια των θεάτρων της, τις Παρασκευές 16,23,30/3 & 6/4/2012.

Τα θέατρα που συμμετέχουν σ’ αυτή τη δράση είναι:
ΧΟΡΝ, ΜΙΚΡΟ ΠΑΛΛΑΣ,
ΑΠΟΘΗΚΗ,
ΠΕΙΡΑΙΩΣ 131,
ΚΙΒΩΤΟΣ,
ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗ,
ΛΑΜΠΕΤΗ.

Στο ΠΑΛΛΑΣ θα διατεθούν 350 εισιτήρια σε όλες τις ζώνες με έκπτωση 20% για την Παρασκευή 6 Απριλίου με σειρά προτεραιότητας. Οι θεατές θα πρέπει να αναφέρονται στη δράση «Παρασκευή στην Αθήνα» όταν προσέρχονται στο ταμείο του θεάτρου για να αγοράσουν τα εισιτήρια και να έχουν το δικαίωμα της ειδικής έκπτωσης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ