Χαμογελάστε, χαρίστε ό,τι δεν χρειάζεστε, κυνηγήστε το πάθος σας - Με αισιοδοξία και προσφορά ο καθένας ξεχωριστά να αλλάξει τον κόσμο μας;

Υπάρχουν φορές που νομίζουμε ότι φτάνουμε στα όρια μας, που δεν αντέχουμε την καθημερινότητα και τις συνέπειές της.

Υπάρχουν φορές που νομίζουμε ότι φτάνουμε στα όρια μας, που δεν αντέχουμε την καθημερινότητα και τις συνέπειές της.

http://www.magic4walls.com/wp-content/uploads/2013/11/mood-people-happy-wallpaper-1680x1050.jpg

Δεν χρειάζεται να απελπιζόμαστε, γιατί έτσι μόνο χειρότερα μπορούν να γίνουν τα πράγματα. Αυτό που πρέπει να κάνει ο καθένας μας χωριστά είναι να υιοθετήσει μια θετική συμπεριφορά που προάγει την αισιοδοξία και την προσφορά.

Χαμογελάστε
Σε έναν κόσμο όπου κυριαρχούν τα smartphones και οι περισσότερες συνομιλίες μας με τους άλλους γίνονται χωρίς να κοιταζόμαστε στα μάτια, ίσως αξίζει διπλά να χαρίσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα ένα πλατύ χαμόγελο. Η ευτυχία είναι μεταδοτική και αρκεί μόνο μια έκφραση του προσώπου σας για να εξαπλωθεί!

Χαρίστε ό,τι δεν χρειάζεστε
Δεν χρειάζεται να ξοδεύετε μεγάλα χρηματικά ποσά προκειμένου να βοηθήσετε εκείνους που το έχουν ανάγκη, όμως εάν το κάνετε σας αξίζουν συγχαρητήρια! Μπορείτε να συμβάλλετε με πολλούς άλλους τρόπους, για παράδειγμα χαρίζοντας ορισμένα από τα ρούχα σας που δεν χρειάζεστε πια ή μερικά βιβλία για παιδιά. Η ουσία βρίσκεται στο ότι μια μικρή κίνηση φιλανθρωπίας από τον καθένα μας μπορεί να μετατραπεί σε κάτι πολύ μεγάλο.

Μη χάνετε επαφή
Ίσως ένας παλιός σας φίλος έχει κάποιο πρόβλημα ή ίσως οι γονείς σας θέλουν να ακούνε πιο συχνά νέα σας. Μη χάνετε επαφή με τους ανθρώπους που ανυπομονούν να ακούσουν νέα από εσάς. Έπειτα, ρωτήστε με τη σειρά σας για την καθημερινότητά τους. Μερικές φορές αυτές οι συνηθισμένες ερωτήσεις μπορεί να έχουν τεράστια σημασία.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Infokids.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ