Ποιοί νέοι σχεδιαστές βραβεύτηκαν στη 12η Athens Xclusive Designers Week

Αφιερωμένη στους νέους σχεδιαστές ήταν η δεύτερη ημέρα της επίδειξης μόδας, Athens Xclusive Designers Week, με την τελετή απονομής NewDesignersAwards.   

Αφιερωμένη στους νέους σχεδιαστές ήταν η δεύτερη ημέρα της επίδειξης μόδας, Athens Xclusive Designers Week, με την τελετή απονομής NewDesignersAwards.  

11 νέα ταλέντα της σχεδιαστικής σκηνής παρουσίασαν τις συλλογές τους και διαγωνίστηκαν για σημαντικά βραβεία, ενώ οι περσινοί νικητές των Βραβείων BestNewDesigner, BestTrendsetter και BestCatwalk, LilaNova, NassosNtotsikas και H-era αντίστοιχα, «έκλεισαν» τις επιδείξεις μόδας της βραδιάς.

Νικητές του φετινού θεσμού αναδείχθηκαν οι: Stylianos: ο σχεδιαστής εντυπωσίασε με τις δημιουργίες του και απέσπασε το βραβείο του BestNewDesigner, το οποίο του απένειμε η κα Κατερίνα Γκούμα.   PixieMudDesigners: οι νεαρές σχεδιάστριες έκλεψαν τις εντυπώσεις με τις γεμάτες χρώμα δημιουργίες του και απέσπασαν το βραβείο BestTrendsetter, το οποίο τους απένειμε η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του MTV κα Βικτώρια Κωνσταντίνου.   CarmenEmanouelaPopa: η σχεδιάστρια παρουσιάζοντας με έναν πολύ δημιουργικό και «ζωντανό» concept, κέρδισε το βραβείο BestCatwalk, το οποίο της απένειμε η κα Γιώτα Δραγώνα, Υπεύθυνη του Τομέα Beauty & Fashion των ΙΕΚ ΑΚΜΗ.  

YuraTsu: ο νέος σχεδιαστής τονίζοντας τη γυναικεία θηλυκότητα μέσα από τις κομψές δημιουργίες του, κέρδισε το ειδικό βραβείο FashionXporter, το οποίο του απένειμε η κα Έλενα Κουντουρά, Βουλευτής Ά Αθηνών, μια γυναίκα με μεγάλη πορεία στον παγκόσμιο χώρο της μόδας δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο έμπρακτα την υποστήριξη της στους Έλληνες δημιουργούς και τα Ελληνικά προϊόντα.  

Οι υπόλοιποι νέοι σχεδιαστές που διαγωνίστηκαν είχαν εξίσου πολύ αξιόλογες συλλογές και ήταν οι: PolinaArgyrou, E.L.RbyIreneLytra, RunwaybyManosCaravlidis, F.A.K.E. bye-outfit.com, VictoriaS, byF. Erotokritos, inSomniac, EleniKyriacou.  

Την τελευταία ημέρα της διοργάνωσης( Τρίτη 23 Οκτωβρίου), θα πραγματοποιηθεί ένα μοναδικό "MeettheDesignersClosingParty" αφιερωμένο στην Ελληνική μόδα ενώ οι προσκεκλημένοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους σχεδιαστές.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis www.panoulis.gr  

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ