Για άνδρες: Η «χυλόπιτα» και πώς να την αποφύγετε! Ποια είναι τα ποσοστά επιτυχίας ή αποτυχίας ανάλογα με την περίσταση!

Όλοι την έχουμε δοκιμάσει και τη φοβόμαστε! Έτσι, κάθε φορά που θέλουμε να μιλήσουμε σε μια κοπέλα, ο φόβος της χυλόπιτας μας κάνει να το σκεφτόμαστε διπλά.

Όλοι την έχουμε δοκιμάσει και τη φοβόμαστε! Έτσι, κάθε φορά που θέλουμε να μιλήσουμε σε μια κοπέλα, ο φόβος της χυλόπιτας μας κάνει να το σκεφτόμαστε διπλά. Ειδικά αν είναι κάποια εντελώς άγνωστη! Αυτές όμως οι γνωριμίες είναι και οι πιο ενδιαφέρουσες. Για αυτό, μην χάνετε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται. Τολμήστε! Υπάρχουν όμως κάποια συνηθισμένα λάθη, που καλό θα ήταν να αποφύγετε όταν προσπαθείτε να πλησιάσετε μια γυναίκα.

Μην παραβιάζετε το ζωτικό της χώρο.
Εσείς μπορεί να ξέρετε ότι είστε καλό παιδί, η γυναίκα απέναντι σας όμως όχι. Όταν πλησιάζετε λοιπόν μία γυναίκα που δεν σας ξέρει, είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι τις περισσότερες φορές την αιφνιδιάζετε, με αποτέλεσμα να υψώσει τις άμυνές της. Αυτή είναι μία φυσιολογική αντίδραση και απλά θα πρέπει να της δείξετε ότι δεν διατρέχει κίνδυνο. Το διακριτικό χιούμορ στις περισσότερες περιπτώσεις είναι καταλυτικό.

Μην συμπεριφέρεστε σαν “Λιγούρης”.
Κοιτάτε την στα μάτια, όχι στο στήθος ή πιο κάτω. Πρέπει να την πείσετε ότι κάπου μέσα σας, κρύβεται ένας ιππότης με ένα λευκό άλογο και όχι ένας κοπρίτης που γυρίζει και μυρίζει.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο tsemperlidou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ