Μπορούμε να είμαστε καλοί γονείς παρά την κρίση; Πόσο επηρέασε τις σχέσεις μας; Όσοι ζείτε Θεσσαλονίκη πηγαίνετε στο σεμινάριο.

Ημερίδα της Ο.Μ.Ε.Ρ. Θεσσαλονίκης“Πώς να κρυφτείς απ’ τα παιδιά; Έτσι κι αλλιώς τα ξέρουν όλα… Οικογένεια-Σχολείο-Οικονομική Κρίση Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012, ώρα 17:00 10ος όροφος, Πύργο της Παιδαγωγικής, ΑΠΘ Η Ο.Μ.Ε.Ρ. (Organisation Mondiale pour l’Éducation Préscolaire) είναι μία επιστημονική, μη κερδοσκοπική,παγκόσμια οργάνωση προσχολικής αγωγής, που δραστηριοποιείται σε εβδομήντα χώρες. Στόχος της είναι να προασπίζεται το δικαίωμα των παιδιών ηλικίας 0-8 ετών στην εκπαίδευση.

Ημερίδα της Ο.Μ.Ε.Ρ. Θεσσαλονίκης

“Πώς να κρυφτείς απ’ τα παιδιά; Έτσι κι αλλιώς τα ξέρουν όλα…

Οικογένεια-Σχολείο-Οικονομική Κρίση

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012, ώρα 17:00 10ος όροφος, Πύργο της Παιδαγωγικής, ΑΠΘ

Η Ο.Μ.Ε.Ρ. (Organisation Mondiale pour l’Éducation Préscolaire) είναι μία επιστημονική, μη κερδοσκοπική,παγκόσμια οργάνωση προσχολικής αγωγής, που δραστηριοποιείται σε εβδομήντα χώρες. Στόχος της είναι να προασπίζεται το δικαίωμα των παιδιών ηλικίας 0-8 ετών στην εκπαίδευση.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα


Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ