Marion Cotillard, Eva Herzigova, Liu Wen, Alessandra Ambrosi, Petra Nemcova αστραφτερές στις Κάννες με κοσμήματα Chopard στην πρεμιέρα του «Two Days, one night» (φωτό)

Η Chopard έδωσε το καθιερωμένο θρυλικό πάρτι της στις Κάννες και μετέφερε τους VIP καλεσμένους της σε ένα ταξίδι στην ιστορία του σινεμά.

Η Chopard έδωσε το καθιερωμένο θρυλικό πάρτι της στις Κάννες και μετέφερε τους VIP καλεσμένους της σε ένα ταξίδι στην ιστορία του σινεμά.



Η Ηθοποιός Marion Cotillard φόρεσε ενα διαμαντένιο κολιέ σε λευκό χρυσό 18 καρατάιων. Φόρεσε επίσης ενα δακτυλίδι με χαλκηδόνιο λίθο κοπής καμποσόν με λευκό διαμάντι και ενα δακτυλίδι με ζαφείρι σε σχήμα οβάλ (8 καράτια) τοποθετημένο ανάμεσα σε δύο ζαφείρια σε σχήμα καρδιάς (4 καράτια).

Το μοντέλο Eva Herzigova φόρεσε ενα διαμαντένο κολιέ με τρείς σειρές fancy-cut διαμάντια (76 καράτια) σε λευκό χρυσό 18 καρατίων.

Το μοντέλο Liu Wen επέλεξε να φορέσει ενα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια μαρκίζ (31 καράτια) και ενα μπρασελέ ριβιέρα με διαμάντια (8 καράτια).

Το μοντέλο Alessandra Ambrosio επέλεξε να φορέσει ενα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια με λευκά διαμάντια πουάρ, ενα μπρασελέ με λευκά διαμάντια κοπής σμαραγδιών και ενα δακτυλίδι με λευκό διαμάντι μαρκίζ.

Το Μοντέλο Petra Nemcova φόρεσε ενα κολιέ με κίτρινα καί λευκά διαμάντια από την συλλογή της Chopard Red Carpet Collection, με τετράγωνα πουάρ και μπριολέτ διαμάντια (145 καράτια) σε κίτρινο καί λευκό χρυσό 18 καρατιων. Επέλεξε επίσης ενα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια με κίτρινα και λευκά διαμάντια, με τετράγωνα και μπριολέτ ιαμάντια (32 καράτια) σε κίτρινο καί λευκό χρυσό - επίσης από την Red Carpet Collection της Chopard - και ενα δακτυλίδι με ενα κίτρινο διαμάντι cushion-cut (9 καράτια) τοποθετημένο ανάμεσα σε δύο λευκά διαμάντια σε λευκό χρυσό 18 καράτια.

To μοντέλο Arlenis Sosa φόρεσε ενα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια με κίτρινα διαμάντια πουάρ, λευκά μπριγιάν σε κίτρινο χρυσό 18 καρατίων. Φόρεσε επίσης ενα δακτυλίδι με ενα κίτρινο διαμάντι σε σχήμα καρδιάς (10 καράτια) με παβέ λευκά διαμάντια σε κίτρινο χρυσό 18 καράτια.


2

Αντριάνα Λίμα

2

Αλεσάντρα Αμπρόσιο

2

Αρλένις Σόσα

2

Εύα Χερτζίγκοβα

2

Λιού Γουέν

2

Πέτρα Νέμκοβα

2



Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ