Θα είναι αυτή η τυχερή μας εβδομάδα για τα ερωτικά μας; Για να δούμε τι λένε τα άστρα γι'αυτό!

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 19/5 έως και 23/5;

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 19/5 έως και 23/5;



ΚΡΙΟΣ

Η φαντασία μερικές φορές βοηθάει το να αλλάξεις κάπως τα κακώς κείμενα. Ευτυχώς όμως που περνάει η Αφροδίτη και σου δίνει χάρη, γοητεία και πάνω από όλα αγάπη και ενδιαφέρον για τον εαυτό σου. Ο Ζυγός που έρχεται από το παρελθόν μπορεί να είναι αρκετά κατευναστικός γιατί έχει καταλάβει τα λάθη του. Η σχέση επίσης με Αιγόκερω έχει την δική της πορεία. Αλλά χρειάζεται χρόνο για να αποκτήσεις τα σωστά συμπεράσματα. Πρόσεξε τις υπερεκτιμήσεις και από αυτό δεν δώσεις στον εαυτό σου την δέουσα προσοχή ή την θέση που του αξίζει. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι οι συζητήσεις και όχι οι εντάσεις. Έτσι θα κερδίσεις καλύτερο ποιοτικό χρόνο.
 
ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ήλιος σχεδόν φεύγει από το ζώδιο σου και εσύ θα χρειαστεί να χειρίζεσαι με μεγαλύτερη ψυχραιμία τα πράγματα. Ο λόγος είναι ότι μερικές φορές υπεκφεύγεις και κολλάς σε κάποιες πεποιθήσεις οι οποίες αντί να είναι συντροφικές είναι τελείως αρνητικές για την σχέση σου. Για αυτό προσπάθησε να πλησιάσεις και να καταλάβεις τον Κριό ή Ζυγό που είναι κοντά σου. Γιατί με αυτόν τον τρόπο θα δικαιωθείς. Όμως επειδή έχεις μέσα σου έντονα το ερωτικό στοιχείο καλό είναι να μην χαλάς τις όμορφες στιγμές έναντι ενός τέλειου μοντέλου σχέσης που υπάρχει μέσα στο μυαλό σου.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ήλιος που μπαίνει στο ζώδιο σου θα σου προσθέσει λάμψη αλλά και νοητική δύναμη. Αυτό θα σε κάνει περισσότερο να συνειδητοποιήσεις τι ακριβώς χρειάζεσαι σε προσωπικό επίπεδο. Αυτό σημαίνει μεγαλύτερη ωριμότητα αλλά και γνώση. Το πώς θα διαχειριστείς κάποιες σχέσεις που σου φέρνουν δυσκολία αλλά και ευαισθησία ούτε και εσύ το γνωρίζεις. Καλύτερα να είσαι ο εαυτός σου για να περάσεις καλύτερα. Αν έχεις διάθεση να κλειστείς στον εαυτό σου μην αποτρέψεις την διάθεσή σου γιατί γνωρίζεις πολύ καλά τις ανάγκες σου. Ο Ερμής σίγουρα βοηθάει στο να καταλαβαίνεις καλύτερα τις προθέσεις των άλλων. Ένας άλλος Δίδυμος μπορεί να είναι η νέα σου γνωριμία.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχεις μεγάλη ανυπομονησία γιατί νιώθεις ότι κάτι θα γίνει και δεν μπορείς να το σταματήσεις. Ο λόγος είναι ότι μάλλον νιώθεις ένα μαγνήτη να σε τραβάει στην ατμόσφαιρα. Και μερικοί από εσάς κάνετε τρέλες ή ντύνεστε πολύ εφηβικά και μοντέρνα. Μέσα σε όλη αυτή την περίεργη ατμόσφαιρα ο Κριός, και ο Ζυγός θα σε κουρδίσει πολύ περισσότερο από άλλες φορές. Κράτα αν δεν θέλεις να είσαστε μαζί αποστάσεις γιατί τα πράγματα είναι άγρια. Ο Τοξότης μπορεί να εκφράζεται πολύ ανοικτά μαζί σου και ίσως να μην καταλαβαίνει τα συναισθηματικά σου τερτίπια. Να προσέχεις όμως πριν ξεκινήσεις σχέση μαζί του. Γιατί δεν ξέρεις αν ταιριάζετε και μπορεί να πληγωθείς.
 
ΛΕΩΝ

Έχεις γενικά το πάνω χέρι και ο λόγος είναι ότι άνετα επικοινωνείς με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Και το πιο σημαντικό κάποια στεγανά που είχες κρατήσει μέσα σου δεν θα είναι πλέον κλειστά γιατί θα έχεις την διορατικότητα να δεις και πιο κάτω. Και αυτό βοηθήσει να εμπιστευτείς ένα Δίδυμο, Τοξότη ή Υδροχόο. Με τον Ζυγό θα παίξετε βέβαια παιχνίδι φλερτ και εξάρτησης. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να ξεκινήσεις να βγαίνεις χωρίς να έχεις αναστολές και φοβίες αν θα παρεξηγηθείς. Ειδικά αν έχεις τελειώσει μια σχέση. Δώσε χώρο για το καινούργιο πρόσωπο. Χωρίς όμως να κάνεις καμία αναφορά στο παρελθόν.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχεις αλλάξει αρκετά γιατί διαπραγματεύεσαι έντονα το δίκιο σου το οποίο τελικά θα το βρεις. Γιατί θα τολμήσεις να ρισκάρεις και να μην συμπεριφερθείς τόσο φιλικά. Δεν είσαι για κανένα δεδομένος/νη. Αυτό το ξέρεις και τώρα θα διαπραγματευτείς την αλήθεια σου. Κυρίως αν είσαι μέσα σε μια σχέση που δεν παίρνεις αυτό που θέλεις. Αντίθετα αν ξεκινήσεις από τώρα να διορθώνεις τα κακώς κείμενα θα δεις ότι με ένα καταπληκτικό τρόπο θα μπουν όλα στην θέση τους. Βέβαια επειδή θεωρείσαι μοναχικό ζώδιο. Δεν είναι και πολύ εύκολο να τα βρεις και να ταιριάξεις απόλυτα. Όλο κάτι θα σου φταίει και δεν θα έχεις την διάθεση να σκεφτείς ανοικτά και αισιόδοξα. Ο Δίδυμος θα σου κλείσει το μάτι.
 
 
ΖΥΓΟΣ

Έχεις μεγαλύτερες ευκαιρίες να οριοθετήσεις τις σκέψεις σου και τα άμεσα σχέδια σου. Για αυτό μην αφήνεις να σου πάρουν τον αέρα από την ανάγκη της συντροφικότητας που έχεις. Το ποιο σημαντικό είναι να τα βρείτε με τον Κριό γιατί υπάρχουν αρκετές συγκρούσεις αλλά και αδικίες που έχουν γίνει στο πρόσωπο και των δυο. Για αυτό καλύτερα είναι τώρα να ξεκινήσει μια συζήτηση που θα ευχαριστήσει και τους δυο. Το θέμα απιστίας μπορεί να το συζητάς συνέχεια με το άτομο που είστε μαζί. Αλλά τελικά αν δεν αφήσεις τα πράγματα να ξεφύγουν μέσα από τα χέρια σου και δείξεις ενδιαφέρον με το άτομο που είστε μαζί χωρίς όμως να υπάρχει πίεση. Θα διαπιστώσεις ότι τα πράγματα θα φτιάξουν πολύ περισσότερο.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η αντίθεση μερικές φορές σε ιντριγκάρει και σε βάζει να σκεφτείς πράγματα που δεν σε εκφράζουν συνήθως. Αλλά τώρα αν είσαι μέσα σε ατμόσφαιρα που σου δημιουργεί ανησυχία λόγω της ρευστής κατάστασης που κατά την γνώμη σου υπάρχει. Θα διαπιστώσεις ότι η μεγάλη σου δυσκολία είναι ένας Δίδυμος τον οποίο δεν το εμπιστεύεσαι και πάρα πολύ. Η διασκέδαση πάντως και γενικά το να βγαίνεις έξω για να μην κλείνεσαι πολύ. Θα ήταν ότι χρειάζεσαι για να ξεσκάσεις από τα προβλήματα της χρονιάς. Η επαφή με Αιγόκερω είναι πολύ έντονη αλλά χρειάζεται και οι δύο σας να αποφασίσετε σε πιο σημείο δεν πρέπει να παρεμβαίνει ό ένας στον άλλον.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Έχεις μια καλύτερη και πιο ανάλαφρη αύρα και αυτό βοηθάει στο να φέρεις πιο κοντά όλα τα άτομα που σε ενδιαφέρουν. Αλλά κυρίως το πρόσωπο που είστε μαζί θα είναι πολύ περισσότερο ανοικτό απέναντί σου. Για αυτό θα απολαύσεις αυτή την περίοδο. Γιατί αξίζεις και κάτι καλό. Να θυμάσαι ότι επειδή είσαι ένα ανοικτό αισιόδοξο άτομο έχεις μεγάλες κατακτήσεις. Γιατί σου έχουν συμπάθεια. Το καλό είναι ότι είσαι ένα ελεύθερο πρόσωπο που δεν σηκώνει και πολύ καταπίεση. Η αισιοδοξία, το χιούμορ και η διάθεση για ζωή είναι τα προσόντα σου που σε βοηθάνε να ανοίξεις πολλές πόρτες.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η περίοδος είναι κάπως δύσκολη για σένα γιατί μπορεί να μην σου αρέσει η μεγάλη ελαφρότητα που χρειάζεται να έχεις για να είσαι μέσα στα πράγματα. Αυτό όμως θα σου δώσει μια νεανική ατμόσφαιρα και ίσως οι φιλοδοξίες οι επαγγελματικές να πάνε κάπως στην άκρη. Γιατί μπορεί να χρειάζεσαι και λίγο ξεκούραση. Το ζητούμενο είναι αν σχετίζεσαι με Κριό θα χρειαστεί να έχετε καλή επαφή και να μην ξεκινήσει ό ένας να φέρεται κάπως αυθόρμητα στον άλλον γιατί θα διαταραχτούν ισορροπίες. Ο Ιχθύς επίσης είναι ένα πρόσωπο που γλυκαίνει την ατμόσφαιρα. Αλλά μπορεί να το θεωρήσεις ότι είναι έξω από τα νερά σου γιατί δείχνει αρκετά ήρεμο ή αδιάφορο για τις φιλοδοξίες σου.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το ερωτικό πεδίο άλλαξε και θα γυρίσουν πολλά πράγματα υπέρ σου. Και ο λόγος είναι ότι θα έχεις μια άνεση στην επικοινωνία και θα ρισκάρεις να κάνεις συζητήσεις ή αποκαλύψεις που μπορεί να σε πονούσαν και τότε να μην είχες το θάρρος να το συζητούσες ανοικτά. Ο Καρκίνος περιμένει από εσένα να τον καταλάβεις και εσύ σίγουρα μπερδεύεσαι γιατί άλλα νιώθεις εσύ και άλλα θέλει η κοινή σας σχέση. Αυτό που σε ενώνει είναι ένα κομμάτι πολύ ψυχικό και πιθανόν να έχετε βλέψεις για να κάνετε μαζί οικογένεια. Με τον Ζυγό ή το Λιοντάρι θα έχεις μεγαλύτερη έλξη γιατί στο επικοινωνιακό τα πάτε πολύ καλύτερα.
 
ΙΧΘΥΕΣ

Η παιδική σου καρδιά χωράει κόσμο γιατί συγχωρείς και δεν κρατάς καθόλου μνησικακία με κανένα. Ο Δίδυμος σε εκφράζει πάρα πολύ αλλά φοβάσαι να παραμείνεις κοντά του. Γιατί πιθανόν να νιώθεις ότι δεν μπορείς να παραμείνεις στην πίστη που θέλεις. Χωρίς να σημαίνει αυτό ότι δεν μπορείς να δημιουργήσεις σχέση μαζί του. Απλά χρειάζεσαι εν μέρει την ελευθερία σου. Και αυτό είναι που κουράζει και εσένα και το άλλο πρόσωπο. Γιατί εκεί γίνονται τα λάθη από συναισθηματική ανεπάρκεια. Το Λιοντάρι αντιστέκεται στο απόμακρο φλερτ και περιμένει από εσένα να κάνεις περισσότερες κινήσεις αλλά και να εκφράσεις θαυμασμό που δεν το κάνεις σχεδόν ποτέ.
 
astrology.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ