Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

34 ενδιαφέρουσες πληροφορίες - ώρα που είναι - και μάλλον δεν ξέρατε για το σεξ

Αν έπρεπε να μαντέψετε, ποιος λαός θα λέγατε ότι (δηλώνει πως) κάνει το περισσότερο σεξ; Υπάρχει ή όχι σοβαρή και επιστημονικά αποδεδειγμένη πιθανότητα να μη… θυμάστε το όνομά σας μετά το σεξ; Και πότε γυρίστηκε το πρώτο πορνό;

Αν έπρεπε να μαντέψετε, ποιος λαός θα λέγατε ότι (δηλώνει πως) κάνει το περισσότερο σεξ; Υπάρχει ή όχι σοβαρή και επιστημονικά αποδεδειγμένη πιθανότητα να μη… θυμάστε το όνομά σας μετά το σεξ; Και πότε γυρίστηκε το πρώτο πορνό;Αυτές και άλλες ενδιαφέρουσες πληροφορίες συγκέντρωσε το in2life.gr παρακάτω, για την περίπτωση που τύχει να ερωτηθείτε σε ένα επιτραπέζιο γνώσεων, ή θέλετε να… σπάσετε τον πάγο σε ένα πρώτο ραντεβού. Αποστηθίστε υπεύθυνα.
Μια τυχαία μέρα, «συμβαίνουν» τουλάχιστον 100 εκατομμύρια σεξουαλικές συνευρέσεις ανά τον κόσμο. Με άλλα λόγια, περί τα 65.000 ζευγάρια κάνουν σεξ τη στιγμή που εσείς διαβάζετε αυτές τις γραμμές.
Έρευνες του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι άνδρες που βοηθούν με τις δουλειές του σπιτιού κάνουν 50% περισσότερο σεξ από εκείνους που δεν ασχολούνται.
Η αγαλματοφιλία (ναι, agalmatophilia στα αγγλικά) είναι η σεξουαλική έλξη από αγάλματα ή κούκλες βιτρίνας.
Σύμφωνα με έρευνα, το μέγιστο των οργασμών που μπορεί να έχει μια γυναίκα σε μία ώρα είναι 134. Για έναν άνδρα, το αντίστοιχο νούμερο είναι μόλις 16.
 Η πλήρης αποχή από το σεξ μπορεί να προκαλέσει συρρίκνωση του μεγέθους του πέους.
Η ρωσίδα Tatyana Kozhevnikova κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ άρσης βαρών με τους κολπικούς μύες της. Αν αναρωτιέστε, αυτό ανέρχεται σε 14 κιλά!
Οι πρωτεΐνες που περιέχει το σπέρμα τού δίνουν αντιρυτιδικές ιδιότητες.
Απ’ όλα τα έθνη του κόσμου, οι Έλληνες λέμε ότι κάνουμε το περισσότερο σεξ (το 87% απαντά σε έρευνες ότι κάνει σεξ μία φορά την εβδομάδα).

Διαβάστε περισσότερα στο In2life.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ