Yoga & Pilates: 10 διευθύνσεις...ευεξίας σε όλη την Αττική για να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και να αποκτήσετε ευλυγισία, σταθερό βήμα, καλή αναπνοή

Αποτελούν δύο από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους εκγύμνασης για ευλυγισία, ενδυνάμωση και αποκατάσταση από τραυματισμούς. Το Yoga και το Pilates κερδίζουν ταχύτατα έδαφος στις προτιμήσεις των ασκούμενων (ιδιαίτερα στις γυναίκες) και πλέον οι επιλογές που έχουν όσοι αποφασίσουν να ασχοληθούν με τις συγκεκριμένες μεθόδους προπόνησης είναι δεκάδες.

Αποτελούν δύο από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους εκγύμνασης για ευλυγισία, ενδυνάμωση και αποκατάσταση από τραυματισμούς. Το Yoga και το Pilates κερδίζουν ταχύτατα έδαφος στις προτιμήσεις των ασκούμενων (ιδιαίτερα στις γυναίκες) και πλέον οι επιλογές που έχουν όσοι αποφασίσουν να ασχοληθούν με τις συγκεκριμένες μεθόδους προπόνησης είναι δεκάδες.



Παρακάτω το In2life.gr και ο Νικόλας Γεωργιακώδης συγκέντρωσε μερικές από τις αγαπημένες διευθύνσεις στο κέντρο της πόλης, αλλά και στα προάστια για να δοκιμάσετε τις δύο αυτές μεθόδους με την καλύτερη δυνατή καθοδήγηση από εξειδικευμένους instructors.

Bodymental Studio Yoga Pilates Λ. Καραμανλή και Αγ. Παρασκευής 1, 1ος όροφος, Αρτέμιδα, τηλ: 2294 087852

Σε έναν άνετο και πλήρως εξοπλισμένο χώρο στη Λούτσα, η Βιβή και η Κατερίνα Πάλλα αναλαμβάνουν να σας μυήσουν στα μυστικά του Yoga και του Pilates μέσα από ομαδικά μαθήματα. Το μηνιαίο κόστος για pilates εδάφους (mat pilates) και Yoga (Hatha Yoga, stretching και ashtanga) ανέρχεται στα 50 για καθημερινές επισκέψεις και στα 30€ αν επιλέξετε μόνο τα πρωινά τμήματα. Το κόστος για Pilates με την χρήση οργάνων κυμαίνεται από 70 μέχρι 120€ ανά μήνα σε γκρουπ των δύο ατόμων, ανάλογα τη συχνότητα των επισκέψεων.

Flowcenter Άγγ. Σικελιανού 2 (και Κηφισίας), Ν. Ψυχικό,τηλ: 210 6771206

Με στόχο την εναρμόνιση του σώματος με την φύση και την απαλλαγή από την αρνητική ενέργεια, η ομάδα του Flow Center στο Ψυχικό παραδίδει μια ευρεία γκάμα μαθημάτων για Yoga και Pilates. Συγκεκριμένα, εδώ μπορείτε να κάνετε Pilates Mat, Pilates Ball και Aerial Pilates, Yoga (Hatha, Power και Flow) και Aerial, ένα είδος yoga το οποίο γίνεται στον… αέρα με την χρήση ειδικών πανιών. Τα μαθήματα γίνονται καθημερινές (πρωί και απόγευμα) και Σάββατο, ενώ αυτήν την περίοδο «τρέχουν» προσφορές για εγγραφή, όπως η Happy Morning (πρωινά ομαδικά yoga και pilates για δύο μήνες με 100€), η Pilates all in one (4 μαθήματα pilates equipment και 8 ομαδικά μαθήματα με 100€). Το κόστος για απεριόριστες συμμετοχές στα ομαδικά (Yoga, Aerial yoga, Pilates )ανέρχεται στα 80€ μηνιαίως συν 15€ εγγραφή, ενώ αν θέλετε ατομικά προγράμματα το κόστος ανέρχεται στα 360€ για 8 μαθήματα τον μήνα.

NYSY Νίκης 25, Σύνταγμα, Αθήνα, τηλ: 2103232004 

Η  ομάδα του NYSY δημιούργησε στην καρδιά της Αθήνας, ένα κέντρο που προσφέρει μαθήματα και σεμινάρια για Yoga και Pilates. Εδώ μπορείτε να κάνετε Hatha Yoga, Abhaya Yoga, Power Flow, Dynamic Flow, καθώς και ειδικά μαθήματα Yoga Starter αν είστε εντελώς αρχάριοι με το αντικείμενο. Στον τομέα του Pilates, προσφέρονται μαθήματα Pilates εδάφους, Pilates με μπάλα και με όργανα. Το studio λειτουργεί καθημερινές και Σάββατο πρωί και απόγευμα, ενώ το μηνιαίο κόστος για απεριόριστα μαθήματα ανέρχεται στα 120€ για Yoga και Pilates εδάφους και στα 195€ για 12 μαθήματα Pilates με όργανα.
  
Viridarium 34ου Συντάγματος Πεζικού 1 & Διστόμου 1, Πειραιάς, τηλ: 2104126074

Σε έναν χώρο υψηλής αισθητικής στο κέντρο του Πειραιά, το Viridiarium προσφέρει εκτός από υπηρεσίες personal training και ατομικά ή ομαδικά μαθήματα Pilates. Εδώ μπορείτε να δοκιμάσετε τόσο το «κλασσικό» πρόγραμμα Pilates εδάφους (mat), όσο και το Pilates με την χρήση ειδικού εξοπλισμού (reformer, chair, spring wall) σε συνδυασμό με ασκήσεις εδάφους – στρώματος, που έρχονται να ολοκληρώσουν την δημοφιλή μέθοδο. Τα μαθήματα (ατομικά ή ομαδικά σε ομάδες των δύο ή τριών ατόμων) γίνονται από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ κατόπιν ραντεβού, και το κόστος κυμαίνεται από 15€ μέχρι 70€. 

Studio Kinaesthesis Αποστολοπούλου 73, Κ. Χαλάνδρι, τηλ: 2106719147

 Έξι χρόνια λειτουργίας κλείνει φέτος το studio του Χαλανδρίου, ένας όμορφος και άνετος χώρος πλήρως εξοπλισμένος με όργανα των εταιριών Gratz, Balanced Body και Pilates Designs by Basil, στον οποίο μπορείτε να κάνετε Pilates και Gyrotonic. Το πακέτο των απεριόριστων μηνιαίων επισκέψεων για Pilates με όργανα κοστίζει 280 ευρώ, ενώ το Gyrotonic γίνεται εξατομικευμένα και κοστίζει 40 ευρώ/μάθημα, χωρίς ΦΠΑ.  

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ