Κάτια Ζυγούλη: μόνο αυτή η γυναίκα φωνάζει Σάαακης και τον έχει πάντα στο πλευρό της (φωτό)

Από το υπερθέαμα του The Ace of Hearts Tour δεν θα μπορούσε να λείπει η Κάτια Ζυγούλη. Η σύντροφος του κορυφαίου Έλληνα σταρ ήταν εκεί για να απολαύσει τον άντρα της ζωής της και πατέρα των παιδιών της.

Από το υπερθέαμα του The Ace of Hearts Tour δεν θα μπορούσε να λείπει η Κάτια Ζυγούλη. Η σύντροφος του κορυφαίου Έλληνα σταρ ήταν εκεί για να απολαύσει τον άντρα της ζωής της και πατέρα των παιδιών της. Χόρευε και τραγουδούσε μαζί με τις υπόλοιπες ρουβίτσες ενώ οΣάκης Ρουβάς ζούσε την απόλυτη αποθέωση στο κατάμεστο Tae Kwon Do, γράφει στο tlife.gr η Άρτεμις Θύμιου.



Λίγο μετά το τέλος του φαντασμαγορικού show, o τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό για την σύντροφό του και την παρουσία της εκεί. “Η Κάτια ήθελε να έρθει για να περάσει καλά, εκτός του ότι με στηρίζει και είναι μαζί μου σε ότι κι αν κάνω”, είπε.



Και είναι γεγονός! Η Κάτια δεν λείπει σχεδόν ποτέ από το πλευρό του Σάκη. Τον στηρίζει σε κάθε του βήμα και είναι δίπλα του, διακριτικά αλλά φανατικά. Άλλωστε πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα κρύβεται μια δυναμική γυναίκα. Η Κάτια Ζυγούλη είναι ένα τέτοιο χαρακτηριστικό παράδειγμα. 



Τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να δίνει όλη την ενέργειά της στην οικογένειά της, στον Σάκη και τα τρία τους παιδιά. Το λαμπερό ζευγάρι ζει την απόλυτη ευτυχία με τα τρία “Α” της ζωής τους. Η μικρή Αριάδνη θα γιορτάσει τον Ιανουάριο τα πρώτα της γενέθλια. Το αγόρι της οικογένειας, ο Αλέξανδρος είναι σχεδόν τρία ενώ η Αναστασία θα γίνει 6 τον Νοέμβριο.


Η Κάτια ανάμεσα στους θεατές του #theaceofheartstour

Φυσικά, τόσο η Κάτια όσο και ο Σάκης θέλουν να μεγαλώσουν κι άλλο την οικογένειά τους αλλά προς το παρόν δηλώνουν πλήρεις. “Με τα τρία παιδιά, έχει υπάρξει μια ισορροπία στο σπίτι πολύ καλή. Με τα δύο ήταν πιο πολωμένα τα πράγματα. Δεν ξέρω τι θα γινόταν, αν ερχόταν και ένα τέταρτο, αλλά τα παιδιά θέλουν χρόνο και νομίζω πως τώρα είμαστε πολύ καλά”, ανέφερε ο Σάκης σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό People. 



Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις της Κάτιας, στην πρόσφατη εμφάνισή της στο Madwalk: “Εγώ δεν λέω όχι, αλλά αυτή την στιγμή νομίζω είμαστε πλήρης”. Η ίδια μίλησε ακόμα και για το καλύτερό σημείο της ημέρας της με τον Σάκη και τα παιδιά. “Συνήθως είναι η προετοιμασία για το βράδυ, όπου προσπαθούμε να τα ηρεμήσουμε να τα χαλαρώσουμε και να τα ευχαριστηθούμε”, είπε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ