Καλό: Δείτε τι τύπος είσαι με βάση τον αγαπημένο σου χαρακτήρα από τους Απαράδεκτους; Μία «Απαράδεκτη» στερεοτυπική ανάλυση

Είναι το καθημερινό επιδόρπιο. Ή, για την ακρίβεια, το επιδόρπιο που καταναλώνεται ταυτόχρονα με το μεσημεριανό.

Είναι το καθημερινό επιδόρπιο. Ή, για την ακρίβεια, το επιδόρπιο που καταναλώνεται ταυτόχρονα με το μεσημεριανό.



Τέλος πάντων, είναι αυτό που βλέπω την ώρα του φαγητού στη δουλειά, για να κατεβαίνει πιο εύκολα η μπουκιά. Παρότι το έχω δει 3.856 φορές, θα το ξανάβλεπα άλλες τόσες. Είναι οι Απαράδεκτοι.



Τριαντάρες ανθυποκαριερίστες, που το παίζουν δήθεν ανεξάρτητες και «εγώ δεν έχω λόγο να παντρευτώ, δ ε  θ έ λ ω κιόλας», αλλά στο λάπτοπ τους διατηρούν μπαμπάτσικο κρυφό φάκελο «Ο ΓΑΜΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΟΥ», με υποφακέλους από «Κουφετάδικα» ως «Μαγαζιά με τούλια από θεία Μερόπη»./ Σαραντάρες ερασιτέχνες συγγραφείς, δηλωμένες φανς του (ύστερου) Λαζόπουλου, που έχουν δημοσιεύσει μια νουβέλα και δυο διηγήματα και πιστεύουν ότι, έτσι που ξεχειλίζουν από ταλέντο, μια μέρα θα γράψουν το καλύτερο σίριαλ της ελληνικής τηλεόρασης. Με το μπαρδόν, κορίτσα, πρόλαβαν άλλοι./ Πενηντάρες που έβλεπαν Απαράδεκτους στα νιάτα τους και ταυτιζόταν με τη μονίμως «φτυσμένη» από τον άντρα της Δήμητρα./ Ακαμάτρες κάθε ηλικίας που δεν ξέρουν να ψήσουν σωστά ένα κατσικάκι στο φούρνο, αλλά έχουν όνειρο να παρατήσουν τη δουλειά και να καθίσουν σπίτι δήθεν για ν’ ασχοληθούν μ’ αυτό, ενώ στην πραγματικότητα θέλουν να τις τρέφει ο σύζυγος/γκόμενος/πατέρας τους, όσο αυτές θ’ αφήνουν τα κρύσταλλα με ένα δάχτυλο σκόνη και θα παίζουν ολημερίς κάντι κρας, μαλώνοντας με τη γειτόνισσα, που δεν τους στέλνει «ζωές».

Διαβάστε τη συνέχεια στο popaganda.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ