Η Αθήνα διεκδικεί να υποδεχθεί το Παγκόσμιο Συνέδριο των Σεφ το Μάιο

Η Αθήνα διεκδικεί το 37ο Διεθνές συνέδριο της Παγκόσμιας Ένωσης Ομοσπονδιών Αρχιμαγείρων

Με την Ομοσπονδία Αρχιμαγείρων Ελλάδος να διεκδικεί στις 3 Μαΐου στην Κορέα το 37ο Διεθνές συνέδριο της Παγκόσμιας Ένωσης Ομοσπονδιών Αρχιμαγείρων (WACS), έχοντας τη στήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού, ίσως το 2016 να δούμε στην πόλη περί τους πεντακόσιους αρχιμάγειρες από όλο τον κόσμο.

Η Αθήνα έχει να αναμετρηθεί με την Κωνσταντινούπολη και το Κέιπ Τάουν, κι φορείς και οι επαγγελματίες του τουριστικού και γαστρονομικού κλάδου καλούνται να συμπράξουν ώστε η διεκδίκηση στο φετινά 35ο Συνέδριο του να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων Ελλάδος Μίλτος Καρούμπας, κατά τη συνάντηση των φορέων υποστήριξης που πραγματοποιήθηκε στο Athenaeum Intercontinental στις 21 Φεβρουαρίου, μίλησε για την ανάγκη να προβληθεί ο πλούτος της Ελληνικής Γης, να διαδοθεί η ελληνική διατροφή και να καθιερωθεί το «Ελληνικό πρωινό» και εκτός των συνόρων. «Θεωρούμε ότι είναι μία προσπάθεια εθνική» σημείωσε, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για οργανωμένες ενέργειες κάτω από μια κοινή «σημαία



Πηγή: http://www.athinorama.gr/

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ