Η Σαρλίζ Θερόν όπως δεν την έχετε ξαναδεί!

Όταν το απόλυτο θηλυκό αποφασίζει να κάνει μια πιο χαλαρή και κάπως «αισθησιακή» φωτογράφηση, τότε το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να προκαλεί…αναστάτωση! Η Charlize Theron φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του τεύχους Οκτωβρίου του περιοδικού «Μαx» και όπως είναι φυσικό, εντυπωσιάζει!


Όταν το απόλυτο θηλυκό αποφασίζει να κάνει μια πιο χαλαρή και κάπως «αισθησιακή» φωτογράφηση, τότε το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να προκαλεί…αναστάτωση!

Η Charlize Theron φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του τεύχους Οκτωβρίου του περιοδικού «Μαx» και όπως είναι φυσικό, εντυπωσιάζει!

Εκτός από την εντυπωσιακή φωτογράφηση, η ηθοποιός μιλά και για την πρόσφατη υιοθεσία του μικρού Jackson: «Πάντοτε ήθελα παιδιά. Πρόσφατα η μητέρα μου βρήκε ένα γράμμα μου που είχα γράψει στα οκτώ μου χρόνια, όπου της έγραφα πως θέλω να με πάει σε ένα ορφανοτροφείο για να υιοθετήσουμε ένα αγοράκι για αδερφάκι μου. Δεν είναι μια απόφαση που έλαβα χωρίς να το σκεφτώ. Όταν κρατάω το μικρό μου στην αγκαλιά μου ξεχνάω τα πάντα», αναφέρει η ηθοποιός στο περιοδικό.



Πηγή: vipnews.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ