Νεαρός εκβίαζε 19χρονη με «ροζ» βίντεο - Ζητούσε 10.000 ευρώ ή... σχέση!

Ενας 19χρονος Ελληνας αποδείχθηκε ότι κρυβόταν πίσω από τα υβριστικά και εκβιαστικά τηλεφωνήματα που δέχθηκε μία Ελληνίδα συνομήλική του.

Ενας 19χρονος Ελληνας αποδείχθηκε ότι κρυβόταν πίσω από τα υβριστικά και εκβιαστικά τηλεφωνήματα που δέχθηκε μία Ελληνίδα συνομήλική του.

Η 19χρονη προσέφυγε στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και κατήγγειλε ότι άγνωστος άνδρας είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά μαζί της και την είχε εξυβρίσει, ενώ την εκβίασε ότι θα δημοσιοποιούσε στο διαδίκτυο βίντεο με καταγεγραμμένες προσωπικές της ερωτικές στιγμές, αν δεν δεχόταν να συνάψουν ερωτική σχέση ή να του δώσει (10.000) ευρώ.

Ακολούθησε προκαταρκτική εξέταση και άρση του απορρήτου των επικοινωνιών, αλλά και αστυνομική ψηφιακή έρευνα, από την οποία ταυτοποιήθηκε ο 19χρονος ως ο δράστης της συγκεκριμένης κακόβουλης ενέργειας.

Σε έρευνα που ακολούθησε, παρουσία Εισαγγελικού Λειτουργού, στην οικία του στην Αθήνα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κατάσχεσαν δύο κινητά τηλέφωνα, ενώ από την επιτόπια αυτοψία διαπιστώθηκε ότι οι επίμαχες κλήσεις προς την 19χρονη είχαν γίνει από το κινητό του.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Πηγή: ethnos.gr


Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ