Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

 

Να τι Μπορείτε να Κάνετε με το Μπαλκόνι σας τους Χειμερινούς Μήνες

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αξιοποιήσετε το μπαλκόνι σας τον χειμώνα, έτσι ώστε να μην μένει ο χώρος ανεκμετάλλευτος και να αποκτήσει αξία.

Για τις όμορφες μέρες 

Μπορεί να πλησιάζει ο χειμώνας, αλλά στην Ελλάδα υπάρχουν πολλές μέρες που είναι όμορφες και ηλιόλουστες ακόμα και μέσα στο καταχείμωνο. Βάλτε στις καρέκλες του μπαλκονιού σας επιπλέον ζεστά μαξιλαράκια και κουβερτούλες για να κάθεστε τις όμορφες μέρες και να απολαμβάνετε τον καφέ ή το πρωινό σας. Προσθέστε χαλί για να δείξει ο χώρος ακόμα πιο ζεστός και κλείστε τον χώρο με κουρτίνες δημιουργώντας ένα υπαίθριο δωμάτιο.

Προστατέψτε τα φυτά σας 

Όπως εσείς τον χειμώνα ντύνεστε καλύτερα και πιο ζεστά για να μην κρυώσετε, έτσι και τα φυτά σας έχουν ανάγκη από λίγη ζεστασιά. Τις πολύ κρύες μέρες ντύστε τις γλάστρες σας με λινάτσα ώστε να παραμένουν τα φυτά ζεστά και να μην παγώσουν.

Μπάρμπεκιου με φίλους 

Το ότι είναι χειμώνας δε σημαίνει πως δεν μπορείτε να απολαύσετε υπέροχα μπάρμπεκιου με τους φίλους σας. Δώστε στο μπαλκόνι σας χειμερινή εικόνα με κουβέρτες, κεριά, λαμπάκια και γούνινα μαξιλαράκια και προσκαλέστε τους φίλους σας για ένα χειμερινό μπάρμπεκιου.

Καλλιεργήστε 

Εφόσον τον χειμώνα δεν χρησιμοποιείται πολύ το μπαλκόνι σας μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τον χώρο για να καλλιεργήσετε διάφορα λαχανικά. Βάλτε το τραπέζι και τις καρέκλες σε μια γωνία και χρησιμοποιήστε τον υπόλοιπο χώρο για να σπείρετε μερικά λαχανικά ή να φυτέψτε αρκετά λουλούδια. Έτσι το μπαλκόνι θα δείχνει όμορφο ενώ παράλληλα εσείς θα μπορείτε να ασχοληθείτε με τη κηπουρική σας ακόμα και κατά τις κρύες μέρες του χειμώνα.

Αποθηκεύστε 

Σύμφωνα με το spirossoulis.com, αν δεν έχετε σκοπό να χρησιμοποιήσετε το μπαλκόνι σας κατά τη διάρκεια του χειμώνα, τότε απλά χρησιμοποιήστε το ως αποθηκευτικό χώρο. Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να πετάτε ό,τι δεν χρησιμοποιείτε αλλά εκμεταλλευτείτε τον χώρο για να τοποθετήσετε εκεί με τάξη πράγματα που δεν πρόκειται να σας χρησιμεύσουν κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ