Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

 

Πριγκίπισσα Λεονόρ της Ισπανίας: Ολοκλήρωσε την πρώτη φάση της βασικής στρατιωτικής της εκπαίδευσης στη Σαραγόσα - Δείτε την με την στολή, πόσο της πάει! (φωτό)

Θα ακολουθήσει ακπαίδευση στο ιστιοφόρο Juan Sebastián de Elcano...

Πριν από λίγες ημέρες το παλάτι της Ισπανίας ανακοίνωσε ότι η πριγκίπισσα Λεονόρ ολοκλήρωσε μια περίοδο βασικής στρατιωτικής εκπαίδευσης στη Σαραγόσα.

Η 17χρονη διάδοχος του ισπανικού θρόνου ξεκίνησε τον περασμένο μήνα την στρατιωτική της εκπαίδευση στη Γενική Στρατιωτική Ακαδημία όπου θα παραμείνει για ένα χρόνο.

 

 

Στη συνέχεια θα λάβει ναυτική εκπαίδευση με θητεία στο εκπαιδευτικό ιστιοφόρο Juan Sebastián de Elcano ενώ θα ολοκληρώσει την τριετή εκπαίδευσή της στη Γενική Αεροπορική Ακαδημία.

Η πριγκίπισσα της Αστούριας ακολουθεί τα βήματα του πατέρα της, βασιλιά Φελίπε, καθώς και του παππού της, Χουάν Κάρλος, οι οποίοι εκπαιδεύτηκαν στρατιωτικά σε κάθε ένα από τους κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας.

Μόλις αναλάβει τον θρόνο, θα οριστεί Αρχιστράτηγος των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ιnstagram/pointdevue

 

 

 

 

 

 

Όπως αναφέρει το Tatler στις νέες φωτογραφίες που δόθηκαν στην δημοσιότητα η 17χρονη κόρη της Βασίλισσας Λετίσια και του Βασιλιά Φελίπε φαίνεται να αντιμετωπίζει τα νέα της καθήκοντα με ενθουσιασμό και αποφασιστικότητα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ