«Όταν πέρυσι γύρισα από την Ιταλία, δεν ήξερα ποιος είναι ο Κώστας»- H Δωροθέα Μερκούρη μιλάει για τον έρωτά της με τον Κώστα Βαξεβάνη

Η Δωροθέα Μερκούρη παραχώρησε μία συνέντευξη στο περιοδικό «Celebrity» και μίλησε για όλα. Συγκεκριμένα, η πανέμορφη ηθοποιός αναφέρθηκε και στον σύντροφό της ζωής της, Κώστα Βαξεβάνη και μίλησε για πρώτη φορά για τη σχέση της με τον γνωστό δημοσιογράφο.

Η Δωροθέα Μερκούρη παραχώρησε μία συνέντευξη στο περιοδικό «Celebrity» και μίλησε για όλα. Συγκεκριμένα, η πανέμορφη ηθοποιός αναφέρθηκε και στον σύντροφό της ζωής της, Κώστα Βαξεβάνη και μίλησε για πρώτη φορά για τη σχέση της με τον γνωστό δημοσιογράφο.



Πως ένιωσες όταν πρόσφατα βγήκε αθωωτική η απόφαση του δικαστηρίου για τον σύντροφό σου Κώστα Βαξεβάνη, σχετικά με τη δημοσίευση της Λίστας Λαγκάρντ; Ποια ήταν τα πρώτα σου λόγια όταν τον είδες από κοντά;

«Ήμουν στη δίκη. Είχα δει όλη αυτή την υποστήριξη που είχε σε διεθνές επίπεδο και πίστευα πως δεν γίνεται να καταδικαστεί. Ευτυχώς έτσι έγινε. Τα πρώτα λόγια που του είπα αστειευόμενη ήταν «άντε, δεν θα χρειαστεί να έρθω στον Κορυδαλλό».

Τι είναι αυτό που σε τράβηξε στον Κώστα;

«Ότι είναι... άνθρωπος πάνω από όλα. Στην προσωπικότητά του με ελκύει η πίστη που έχει στα πράγματα με τα οποία ασχολείται, όπως και η αισιοδοξία του ότι θα αλλάξει η χώρα. Ότι κάνει το κάνει ταγμένος στη δύσκολη πλευρά».

Κατά πόσο η σχέση σου μαζί του σε έκανε να βλέπεις την πολιτική διάσταση των πραγμάτων με άλλο μάτι; Ή ήσουν από παλιά πολιτικοποιημένη;

«Όλοι οι άνθρωποι είναι πολιτικοποιημένοι, ακόμη κι αν λένε πως δεν είναι. Η πολιτική για μένα είναι να βλέπω τη ζωή μου ως αποτέλεσμα κοινής ζωής ανθρώπων. Πάντοτε έβλεπα την πολιτική διάσταση των πραγμάτων, αλλά δεν υπήρξε, ως σήμερα, η ανάγκη μου να εκφράσω την όποια πολιτική μου άποψη. Πλέον όμως, τα πράγματα είναι ακραία. Δεν μπορείς να λες «έχω μια άποψη για να την έχω». Σήμερα να δεν την πεις την άποψή σου, εγκληματείς απέναντι στα παιδιά σου. Όταν πέρυσι γύρισα από την Ιταλία, δεν ήξερα ποιος είναι ο Κώστας. Δεν έβλεπα ελληνική τηλεόραση και ήταν λογικό να μην το ξέρω. Διάβασα ένα άρθρο του στους Νew Υοrk Times και αναρωτιόμουν ποιος είναι αυτός. Έτσι αγόρασα το περιοδικό του. Ήμουν από πολύ μικρή πολιτικοποιημένη, μην ξεχνάτε ότι ζούσα στην περιοχή-καρδιά της μαφίας. Ότι γίνεται στην Ελλάδα μου θυμίζει αυτό. Κατάλαβα πως υπάρχει λίγος κόσμος που το αντιλαμβάνεται, ενώ τα media το κρύβουν ή αποτελούν κομμάτι αυτής της μαφίας. Όταν, λοιπόν, διάβασα τα άρθρα του Κώστα, έβρισκα ότι είχε καταλάβει αυτό που συνέβαινε στη χώρα και ήθελε να το αλλάξει».


Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ