Τελικά ο Ωνάσης ερωτεύτηκε την Κάλλας; Kαι όταν αυτή έχασε το παιδί τους, εκείνος παντρεύτηκε την χήρα Κένεντι (φωτό)

Η Κάλλας, είχε φέρει στον κόσμο έναν γιο, καρπό του έρωτά της με τον Ωνάση, το μωρό όμως πέθανε λίγες ώρες μετά τη γέννησή του, το 1965.

To καλοκαίρι του 1959 μπήκε στη ζωή του Αριστοτέλη Ωνάση η παντρεμένη Μαρία Κάλλας. 

O έρωτάς τους, τους  οδήγησε και τους δύο σε διαζύγιο.

Ο Ωνάσης είχε γνωρίσει τη διάσημη Ελληνίδα υψίφωνο πριν από δύο χρόνια, σε δεξίωση που είχε παραθέσει η γνωστή κοσμικογράφος Έλσα Μάξγουελ.

 

 

Ο μεγιστάνας γοητεύτηκε από τη σπουδαία ντίβα της όπερας και προφανώς έβαλε στόχο να την κατακτήσει… να κατακτήσει άλλο ένα ποθητό τρόπαιο, κάτι που πέτυχε δύο χρόνια μετά, όταν το καλοκαίρι του 1959 κάλεσε τη Μαρία Κάλλας με τον σύζυγό της Μπατίστα Μενεγκίνι στη θαλαμηγό του “Χριστίνα” για μία κρουαζιέρα.

Δείτε επίσης: Αποκλειστικό: Η ερωτική επιστολή της Μαρίας Κάλλας στον Αριστοτέλη Ωνάση - 43 χρόνια από τον θάνατό της (φωτό)

 

 

Ο Ωνάσης δεν δίστασε να φλερτάρει έντονα ακόμη και μπροστά στους συζύγους τους τη Μαρία Κάλλας με εκείνη να υποκύπτει στη γοητεία του.

Ενώ επισκέφθηκαν το Φανάρι στην κρουαζιέρα τους, ο Πατριάρχης Αθηναγόρας ευλόγησε την Κάλλας και τον Ωνάση καθώς με τον ερωτισμό τους έπειθαν για ζευγάρι. Οι φήμες λένε ότι εκείνο το βράδυ, οι δυο τους πήραν βάρκα και απομονώθηκαν σε μία απόμερη παραλία, όπου έκανα για πρώτη φορά έρωτα, σφραγίζοντας την αρχή της μοιραίας σχέσης τους.

 

 

Η δημοσιογράφος Έλενα Μακρή, ανάρτησε στον λογαριασμό elenasdiary_blog, μια φωτογραφία από το ζευγάρι, ενώ την συνόδευσε με ένα μακροσκελές κείμενο. 

'' Αριστοτέλης Ωνάσης και Μαρία Κάλλας σε μια σπάνια φωτογραφία στη θαλαμηγό «Χριστίνα» που φωτίζει τα συναισθήματα της Κάλλας για τον Έλληνα Κροίσο: Ο αστικός μύθος που ήθελε τον Ωνάση να περιφρονεί τα επιτεύγματα της και την αξία της ως λυρική τραγουδίστρια δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

 

 

Ήταν ιδιαίτερα περήφανος για το φωτοστέφανο της δόξας της και την μεγάλη καριέρα της, την οποία δεν ήθελε να παραμελεί εξ αιτίας του. Η Κάλλας όμως περισσότερο από οποιοδήποτε ρόλο της όπερας προτιμούσε να παίξει αυτόν της κυρίας Ωνάση, ειδικά τη στιγμή που αισθανόταν τη φωνή της σιγά σιγά να την εγκαταλείπει…

«Πέρασα μαζί του τις ωραιότερες μέρες της ζωής μου και τις πιο δυστυχισμένες» θα έλεγε αργότερα η Κάλλας.

Ιnstagram/konservavintage

Το όνειρο της να παντρευτούν δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ. Η Κάλλας θα διέδιδε πως ο Ωνάσης την είχε αναγκάσει να κάνει έκτρωση, σύμφωνα με το βιβλίο του Νικόλα Γκατζογιάννη, “Greek Fire” όμως, είχε φέρει στον κόσμο έναν γιο,

καρπό του έρωτά της με τον Ωνάση, το μωρό όμως πέθανε λίγες ώρες μετά τη γέννησή του, το 1965. Και τότε μπήκε στη ζωή του Ωνάση η Τζάκι, το απόλυτο τρόπαιο για τον Έλληνα επιχειρηματία''.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ