Η απόλυτη group wedding photo από τον βασιλικό γάμο της Ιορδανίας - O Παύλος ποζάρει με Ράνια, Κέιτ & Γουίλιαμ

O βασιλικός γάμος του πρίγκιπα διαδόχου Χουσεΐν της Ιορδανίας και της πριγκίπισσας Ρατζούα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και βασιλική Σύνοδος Κορυφής.

Ο γάμος του γιου της Βασίλισσας Ράνιας , πρίγκιπα Χουσεΐν και διαδόχου του θρόνου της Ιορδανίας με την αγαπημένη του Ρατζούα Αλ Σάιφ πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα (2/6)  στους κήπους του παλατιού Ζαχράν στο Αμμάν μπροστά σε 140 καλεσμένους, μέλη της βασιλικής οικογένειας και εκλεκτών προσκεκλημένων από όλο τον κόσμο.

Σύμφωνα με το Αrabnews, η Ρατζούα Αλ Σάιφ έφτασε στο παλάτι με μια Rolls-Royce Phantom V του 1968 που είχε κατασκευαστεί για την αείμνηστη βασίλισσα Zein Al-Sharaf, την προγιαγιά του πρίγκιπα Χουσεΐν. Την συνόδευαν τα αδέλφια του διαδόχου, ο πρίγκιπας Χασίμ και οι πριγκίπισσες Σάλμα και Ιμάν.

Η μέλλουσα βασίλισσα της Ιορδανίας έκλεψε τις εντυπώσεις με το μοντέρνο νυφικό σε στενή γραμμή από τον διάσημο Λιβανέζο σχεδιαστή Έλι Σάαμπ(Elie Saab).

Το εντυπωσιακό νυφικό με το ιδιαίτερο κόψιμο στο λαιμό ήταν εμπνευσμένο από μία παλαιότερη δημιουργία του σχεδιαστή, την οποία είχε φορέσει η βασίλισσα Ράνια σε χρυσό τόνο.

Δείτε επίσης: Γάμος της Ιορδανίας: Αυτές είναι οι φωτογραφίες που επέλεξε η βασίλισσα Ράνια - Μοναδικά στιγμιότυπα από την παραμυθένια τελετή

Εκτός από τις οικογένειές τους, παρέστησαν επίσης η πρώτη κυρία των ΗΠΑ Τζιλ Μπάιντεν, ο βασιλιάς της Ολλανδίας Βίλεμ-Αλεξάντερ, ο βασιλιάς Φίλιππος του Βελγίου και ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου Ουίλιαμ με τη σύζυγό του, Κέιτ. Στον γάμο βρέθηκε επίσης και ο Πρίγκιπας Παύλος.

 jordan wedding

ROYAL HASHEMITE COURT

Η group wedding photo 

Την Τετάρτη, το παλάτι έδωσε στη δημοσιότητα ένα εμβληματικό στιγμιότυπο από τον γάμο της νύφης και του γαμπρού που πραγματοποιήθηκε την 1η Ιουνίου με εκλεκτούς καλεσμένους από όλο τον κόσμο.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε πριν από το βραδινό συμπόσιο στο παλάτι Al Husseiniya στο Αμμάν και ένωσε royals από όλο τον κόσμο.

Ο διάδοχος του θρόνου Χουσεΐν, 28, και η πριγκίπισσα Rajwa, 29, στέκονται μπροστά και στο κέντρο. Γύρω τους βλέπουμε την Κέιτ Μίντλετον και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ. 

Από αριστερά προς τα δεξιά, ο βασιλιάς Philippe του Βελγίου, ο πρίγκιπας Guillaume του Λουξεμβούργου, η πριγκίπισσα Beatrice, ο βασιλιάς και η βασίλισσα της Μαλαισίας, ο διάδοχος Haakon της Νορβηγίας, ο διάδοχος Frederik και η διάδοχος πριγκίπισσα Mary της Δανίας, η πριγκίπισσα Hisakoa της Ιαπωνίας, ο Σουλτάνος ​​του Μπρουνέι και ο πρίγκιπας Ματίν του Μπρουνέι στέκονταν σε κλιμακωτές σειρές.

Στα δεξιά της φωτό βλέπουμε του: Βασίλισσα Μάξιμα και Βασιλιά Βίλεμ-Αλέξανδρο της Ολλανδίας, Βασίλισσα Σοφία και Βασιλιάς Χουάν Κάρλος της Ισπανίας, Πριγκίπισσα Βικτώρια και Πρίγκιπα Δανιήλ της Σουηδίας , η πριγκίπισσα Catharina-Amalia της Ολλανδίας, τον Παύλο της Ελλάδας και άλλους...

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ