Αποκλειστικό: Το eirinika στο πολυθέαμα του Louis Vuitton στο Παρίσι - Ο «Αυτοκράτορας Λουδοβίκος» της μόδας έστησε μεγαλειώδη έκθεση & ένα πολυκατάστημα μόνο για 1 χρόνο! (φωτό & βίντεο)

Ο Louis Vuitton αλλιώς πως ο «Αυτοκράτορας Λουδοβίκος» της παγκόσμιας μόδας δημιούργησε ένα μοναδικό pop up μουσείο - κατάστημα και ένα πολυτελέστατο ζαχαροπλαστείο με θέα τον Σηκουάνα.

Το eirinika το επισκέφτηκε και σας εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο από αυτό το one off πολυχώρο και πολυθέαμα όπου το βίντεο, η διακόσμηση, ο πολιτισμός, η σχέση της μόδας με την τέχνη αλλά ακόμη και η τεχνητή νοημοσύνη σε ένα κράμα πολυτέλειας και ταυτόχρονα απλότητας, εντυπωσιάζουν.

 

 

 

 





Ξεκινώντας με αναδρομή σε αυτό που έκανε διάσημη την μάρκα, δηλαδή τα είδη ταξιδίου, τις πολυτελείς δερμάτινες βαλίτσες μέχρι το σήμερα και τους Γιαπωνέζους καλλιτέχνες οι οποίοι εμπνέονται και δημιουργούν για την Γαλλίδα βασίλισσα της διεθνούς μόδας.

 

 

Υπέροχες τσάντες, που δεν υπάρχουν στο εμπόριο ή που φτιάχτηκαν μόνο για κάποιες πριγκίπισσες, οι πολύ πλούσιες κυρίες που τις παρήγγειλαν tailor made.



Θαυμάσια ολομέταξα carreaux, δηλαδή τετράγωνα μαντήλια τα οποία σχεδίασαν ή ζωγράφισαν φημισμένοι σχεδιαστές μόδας, όπως ο Καρλ Λάγκερφελντ ή η Andree Putman.





Οι Γάλλοι ξέρουν να βάζουν υπογραφή σε είδη πολυτελείας και να απογειώνουν τις μάρκες τους, να συνθέτουν αυτό που ονομάζουμε γαλλική φινέτσα και στυλ.



Ο Louis Vuitton όμως ξεπέρασε κάθε προηγούμενο φτάνοντας στα πέρατα του κόσμου από το Χονγκ Κονγκ και την Σαγκάη έως τον Καναδά και την Αυστραλία, την Νέα Υόρκη και όλες τις πρωτεύουσες της μόδας. Έτσι η φήμη του έχει εκτοξευτεί με αποτέλεσμα να κάνουν ουρά καταναλωτές από όλο τον κόσμο για να αγγίξουν έστω ένα μικρό porte clef ή οτιδήποτε έχει επάνω το περίφημο μονόγραμμα.

 

 

 

Η έκθεση που επισκεφθήκαμε θα κρατήσει μόνο ένα χρόνο μαζί με το κατάστημα και το ζαχαροπλαστείο. Αν βρεθείτε, λοιπόν, στην πόλη του φωτός μην παραλείψετε να επισκεφθείτε αυτή την πολύ avant garde εκθεση.

Δείτε περισσότερες δημιουργίες στην επίσημη ιστοσελίδα: louisvuitton.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ