Βασίλισσα Μάξιμα: Η super cute καλοκαιρινή της φούστα - Τα αξεσουάρ & τα απίθανα mules (φωτό)

Η Βασίλισσα της Ολλανδίας, βρέθηκε στην Βραζιλία.

Η βασίλισσα Μαξίμα της Ολλανδίας έκανε μια πολύ κομψή εμφάνιση, καθώς είχε ένα επαγγελματικό γεύμα στο Σάο Πάολο.

Η 52χρονη Ολλανδή royal συναντήθηκε με τράπεζες, όπως η Santander, η PicPay και η Banco Itau, για να συζητήσει για την οικονομική ενδυνάμωση κατά την πρώτη της τριήμερη επίσκεψη στη Βραζιλία.

Για την περίσταση, φόρεσε μια κομψή coral dust ροζ μπλούζα με μια απίθανη φούστα. Η φούστα από τον οίκο Maison Natan, η οποία έφτανε λίγο πιο πάνω από τους αστραγάλους της, είχε διάφορες αποχρώσεις του ροζ, κίτρινες και πορτοκαλί γραμμές και την έκανε το απόλυτο must have, καλοκαιρινό κομμάτι.

Δείτε επίσης: Δεξίωση γάμου Χουσεΐν: Οι βαρύτιμες τουαλέτες των Βασιλισσών Ράνιας, Μάξιμα, Κέιτ, οι διάδοχοι Ολλανδίας & Βελγίου (φωτό)

Η Μαξίμα επισκέπτεται τη Βραζιλία στο πλαίσιο του ρόλου της ως Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για τη χρηματοπιστωτική ένταξη και την ανάπτυξη.

Ιnsta/unsgsa

Η επίσκεψη έρχεται λίγες μέρες μετά την επίσκεψή της στην Ιορδανία για να παραστεί στο γάμο του πρίγκιπα διαδόχου Χουσεΐν.

Συνδύασε την εμφάνισή της με nude - καφέ mules και μια λευκή τσάντα -clutch . Πρόσθεσε ένα pop of bling με μεγάλα κόκκινα σκουλαρίκια  που έμοιαζαν με ρουμπίνια.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ