Μπιγιονσέ: Αυτό είναι το ωραιότερο κορμάκι ever που φόρεσε η σούπερ σταρ - Η Μαίρη Κατράντζου, η δικιά μας το σχεδίασε (φωτό)

Συγκλονιστική!

H Μπιγιονσέ συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την περιοδεία της με τίτλο «Renaissance World Tour».

Η πρόσφατη εμφάνιση της διάσημης τραγουδίστριας στο Λονδίνο αποθεώθηκε από τους εκατομμύρια θαυμαστές της, με την Μπιγιονσέ να φοράει πάνω στη σκηνή μια δημιουργία της Ελληνίδας σχεδιάστριας Μαίρης Κατράντζου. 

«Ευχαριστούμε Mrs. B γι’ αυτή την απίστευτη στιγμή! Τιμή και ευγνωμοσύνη», σημείωσε με ενθουσιασμό η ταλαντούχα σχεδιάστρια μόδας, Μαίρη Κατράντζου στο επίσημο προφίλ της στο Instagram.

Η Μπιγιονσέ αποθεώθηκε στη σκηνή με δημιουργία της δικιά μας Μαίρης Κατράντζου

Έδωσε μια συναυλία στο Tottenham Hotspur Stadium στο βόρειο Λονδίνο  στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της «Renaissance».

Η Queen Bey επέλεξε μια ιδιαίτερη δημιουργία της Μαίρης Κατράντζου και η Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας την ευχαρίστησε για την προτίμησή της.

Διαβάστε ακόμη: Μπιγιονσέ η ... γενναιόδωρη! 2.000 ευρώ κέρασμα στους συνεργάτες της σε εστιατόριο - 110 μπιφτέκια κοτόπουλου, 90 πίτες ... (φωτό)

Η Μπιγιονσέ έβαλε ένα μίνι φόρεμα, το λεγόμενο «perfume bottle dress» και ένα headpiece σχεδιασμένο μόνο για εκείνη σε συνεργασία με τον Stephen Jones.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ