Δούκισσα Νομικού: Στη Σύμη για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος - Αέρινη & χαμογελαστή μαζί με την κορούλα της (φωτό)

Στο πολύχρωμο νησί!

Η Δούκισσα Νομικού είναι ακόμη μία Ελληνίδα celebrity που εκμεταλλεύτηκε τον καλό καιρό – σχεδόν καλοκαίρι- και το τριήμερο και έφυγε από την Αθήνα, με προορισμό ένα νησί των Δωδεκανήσων.

Και πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρει η ίδια στο post που έκανε στο Instagram account της, στην «αρχόντισσα» των Δωδεκανήσων.

Η Δούκισσα Νομικού ταξίδεψε μέχρι τη Σύμη με τα παιδιά της, και ανέβασε στο account της κάποιες πολύ όμορφες φωτογραφίες από το γραφικό νησί.

Διαβάστε ακόμη: Η Άννα Πρέλεβιτς παντρεύτηκε τον όμορφο αδερφό της Δούκισσας Νομικού: Υπέροχη η νύφη - Συγκινημένη η αδερφή του Νικήτα (φωτό)

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει το μπλε και λευκό των Κυκλάδων στις εξορμήσεις των celebrities, όμως η ανάρτηση αυτή της Δούκισσας είχε κάτι διαφορετικό. Στα Δωδεκάνησα δεν κυριαρχεί το μπλε και το άσπρο μόνο, και η Σύμη όπως θα δείτε είναι ένα πολύχρωμο νησί.

Διαβάστε ακόμη: Κάννες 2023: Η Δούκισσα Νομικού εντυπωσιακή με floral τουαλέτα από Celia Kritharioti - Tα κοσμήματα Kessaris και το μακιγιάζ Παντελής Τουτουντζής

«Στην αρχόντισσα των Δωδεκανήσων, στο νησί της γιαγιάς μου Δούκισσας, στην εντυπωσιακή Σύμη», έγραψε στη λεζάντα της και συγκέντρωσε πλήθος likes και σχολίων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ