Η Μαρίνα Βερνίκου μας δείχνει πως να φορέσουμε έξυπνα & γρήγορα το παρεό μας - Ένα καλοκαίρι με στυλ (βίντεο)

Δοκιμάστε το!

Με μία νέα άκρως καλοκαιρινή ανάρτηση, η Μαρίνα Βερνίκου έφερε το καλοκαίρι στην πόρτα μας.

Η μοναδική φωτογράφος ανήρτησε ένα σύντομο βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μέσα από το οποίο προτείνει "4 βήματα για να μετατρέψετε το παρεό σας σε ένα τέλειο φόρεμα!".

Φέτος λέμε όχι στα συνηθισμένα και στα βαρετά σχέδια και πειραματιζόμαστε! Ιδιαίτερα όταν έχουμε να κάνουμε με stylish κομμάτια όπως το παρεό μπορούμε να δημιουργήσουμε υπέροχα looks. 

Διαβάστε ακόμη: Έκθεση «Memorabilia» - Μαρίνα Βερνίκου: Δημοπρασία για τη στήριξη των παιδιών με καρκίνο - Μαζί της η Πρέσβης καλής θελήσεως Μαριάννα Βαρδινογιάννη (φωτό)

Μπορεί να αποτελεί απλά ένα κομμάτι της καλοκαιρινής μας γκαρνταρόμπας αλλά η Μαρίνα Βερνίκου μας συμβουλεύει έτσι ώστε να το μετατρέψουμε σε ένα αέρινο φόρεμα!

Το who is who της Μαρίνας Βερνίκου

Η Μαρίνα Βερνίκου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.
Σπούδασε Επικοινωνία και Φωτογραφία στο Emerson College της Βοστώνης και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Harvard Extension School.

Μαρίνα Βερνίκου: Ποια είναι η κόρη του νέου Υφυπουργού Ναυτιλίας;

Μαρίνα Βερνίκου: Ποια είναι η κόρη του νέου Υφυπουργού Ναυτιλίας;

Από το 2001, έχει παρουσιάσει μια σειρά από ατομικές και ομαδικές εκθέσεις σε διακεκριμένες γκαλερί και μουσεία σε όλο τον κόσμο, όπως το μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης στην Ελλάδα, το Μουσείο του Λούβρου και ο Πύργος του Άιφελ στο Παρίσι, το Μουσείο Τέχνης Hangaram στην Κορέα, το Λονδίνο, το Μονακό. και NY.

Ήταν υποψήφια Φωτογράφος της Χρονιάς 2018 για το National Geographic, βραβεύτηκε με το πρώτο βραβείο στα Global Art Awards στο Ντουμπάι, τα βραβεία «Sandro Botticelli» στο Palazzo Giucciardi Bongianni, Φλωρεντία και στη Γαλλία «La Grand Exposition Universelle» στο Eiffel. Πύργος.

Έχει συνεργαστεί σε φωτογραφικά έργα με εταιρείες όπως η Mercedes, Perrier, Napapijri, Folli Follie, Sani Resort και επιλέχθηκε ως ambassador των Hermès, La Prairie και Omega. Η δουλειά της μπορεί να δει και σε διακεκριμένα ξενοδοχεία όπως το Amanzoe και το Nikki Beach Resort & Spa στην Ελλάδα και την Τουρκία.

Έχει εκδώσει έξι βιβλία.

Εκτός από την καριέρα της, η αδιαμφισβήτητη κοινωνική ευαισθητοποίηση της Μαρίνας την οδήγησε στην ίδρυση της CREAID (www.creaid.com), μιας Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης με στοχευμένη ανθρωπιστική αποστολή, η οποία συνδυάζει τη δημιουργικότητα μέσω έργων τέχνης για να βοηθήσει την τοπική κοινότητα και να βοηθήσει τα παιδιά που έχουν ανάγκη. Στο πλαίσιο αυτό το CREAID συντονίζει έργα και διοργανώνει ετήσιες εκθέσεις και δημοπρασίες καλλιτεχνικών έργων.

Διαβάστε ακόμη: Η Μαρίνα Βερνίκου στο φακό της Ολυμπίας Κρασαγάκη: Καλλιτεχνικές φωτογραφίες για τη stylish, πολυταξιδεμένη φιλάνθρωπο

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια η Μαρίνα Βερνίκος έχει γίνει επίσης επιτυχημένη επιχειρηματίας. Έχοντας επιλέξει μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές εικόνες της, δημιούργησε τη δική της μάρκα μόδας “Marina Βερνίκου Collection” (marinavernicos.com) η οποία αποτελείται από αξεσουάρ, κοσμήματα και ρούχα.

Επίσης, μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις της δικής της μάρκας μόδας «Marina Vernicos Collection» δωρίζεται στην «We dive We clean», μια ομάδα εθελοντών δυτών που καθαρίζουν τον βυθό των ελληνικών νερών.

Είναι η κόρη των Ντέμη και Γεώργιος Βερνίκου.

Μαρίνα Βερνίκου: Ποια είναι η κόρη του νέου Υφυπουργού Ναυτιλίας;

Μαρίνα Βερνίκου: Ποια είναι η κόρη του νέου Υφυπουργού Ναυτιλίας;

Η Ντέμη και ο Γιώργος Βερνίκου είναι οι ιδιοκτήτες του www.vernicosyachts.com της πιο καθιερωμένης εταιρείας γιώτινγκ στην Ελλάδα. Είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Μίλτο Καμπουρίδη και έχει τρία παιδιά, τη Ντεμήλια, τον Γιώργο και την Αννεζια.

Το έργο της Μαρίνας Βερνίκου χαρακτηρίζεται από την ικανότητά της να αποτυπώνει μέσα από το φακό της την ουσία και την ομορφιά του φυσικού κόσμου και των αστικών τοπίων. Οι φωτογραφίες της συχνά μεταδίδουν μια αίσθηση ηρεμίας και γαλήνης, με έμφαση στην αλληλεπίδραση μεταξύ φωτός και σκιάς, χρώματος και υφής και των στοιχείων της φύσης. Τα θαλάσσια τοπία και τα τοπία της παρουσιάζουν συχνά την αστραφτερή αντανάκλαση του νερού, ενώ τα αστικά της τοπία αναδεικνύουν τις αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες και τον μοναδικό χαρακτήρα κάθε πόλης που φωτογραφίζει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ