Δολοφονία Καρολάιν: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έδωσε Πανελλαδικές - Έγραψε για τη βία κατά των γυναικών (βίντεο)

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, συμμετέχει στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023, εξετάστηκε σήμερα στη Νεοελληνική Γλώσσα και έγραψε θέμα για τη βία κατά των γυναικών.

Ο Μπάμπης Ανανγωστόπουλος, ο οποίος βρίσκεται κρατούμενος στο σωφρονιστικό κατάστημα Δομοκού για την ειδεχθή δολοφονία της 19χρονης συζύγου του, Καρολάιν Κράουτς στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, διαγωνίσθηκε σήμερα στα Νέα Ελληνικά, καθώς έχει δηλώσει συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις 2023.

Διαβάστε ακόμα: Δολοφονία Καρολάιν: Νέα διακοπή της δίκης γιατί ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δίνει πανελλαδικές - Στόχος του να περάσει στη νομική (βίντεο)

Ο άνθρωπος, που αποτελεί την προσωποποίηση της βίας κατά της γυναίκας (του), την οποία δολοφόνησε κι έβαλε το βρέφος τους να καθίσει πάνω στο άψυχο σώμα της μητέρας του, σκηνοθετώντας μια υποτιθέμενη ληστεία μετά φόνου, έδωσε σήμερα πανελλήνιες και σαν να μην τρέχει τίποτα, έπιασε το στυλό του κι άρχισε να αναπτύσσει το θέμα...

Δυστυχώς, δεν θα μάθουμε ποτέ τι ακριβώς έγραψε, καθώς τα γραπτά των πανελληνίων δεν φέρουν ονοματεπώνυμο, καθώς είναι καλυμμένο για να μην μπορεί να γίνει νοθεία.

Διαβάστε ακόμα: Πανελλαδικές: Για τη βία κατά των γυναικών και τον φεμινισμό κλήθηκαν να γράψουν οι υποψήφιοι - Δείτε τα θέματα

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ