Συγκινημένη η Εύα Αντωνοπούλου: «Δεν λέμε αντίο, λέμε εις το επανιδείν» - Η αγκαλιά της Σούζη στον «αέρα» (βίντεο)

«Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους τηλεθεατές που όλα αυτά τα χρόνια μας έδειξαν εμπιστοσύνη» δήλωσε η δημοσιογράφος που εκφώνησε το τελευταίο της δελτίο ειδήσεων στο ΣΚΑΪ

Η Εύα Αντωνοπούλου ολοκλήρωσε τη συνεργασία της με το κανάλι του ΣΚΑΪ, έπειτα από δεκατέσσερα χρόνια και θα μετακινηθεί στο κανάλι του Open.

Σήμερα, στις 14:00 η γνωστή δημοσιογράφος εκφώνησε το τελευταίο δελτίο της στον ΣΚΑΪ. Αφού ευχαρίστησε τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε, ευχήθηκε καλή επιτυχία στη Λένα Φλυτζάνη που αναλαμβάνει τη θέση και τόνισε πως δεν λέει αντίο.

Πιο συγκεκριμένα, η Εύα Αντωνοπούλου είπε:

«Σε αυτό το σημείο θέλω να πω κάτι προσωπικό. Μετά από περίπου 15 χρόνια στον ΣΚΑΪ ήρθε η ώρα να αποχωρήσω. Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους τηλεθεατές που όλα αυτά τα χρόνια μας έδειξαν εμπιστοσύνη - Σε όλη την ομάδα του δελτίου και των άλλων εκπομπών - και μας εμπιστεύτηκαν στα μεγάλα γεγονότα. Ένα ευχαριστώ από καρδιάς στους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον ιδιοκτήτη Γιάννη Αλαφούζο για την εμπιστοσύνη του και τη στήριξή του στα εύκολα και στα δύσκολα. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στη διευθύνουσα του ΣΚΑΪ Εύη Κουτσαυτάκη για την άψογη συνεργασία, από την πρώτη ημέρα μέχρι και την τελευταία. Ευχαριστώ πάρα πολύ και για τις ευκαιρίες και για όλη αυτή τη δημιουργική συνεργασία και φυσικά ένα τεράστιο ευχαριστώ από την καρδιά μου σε όλους τους συνεργάτες, δημοσιογράφους, τεχνικούς, το κοντρόλ, σε συνεργάτες που είναι τώρα εδώ κοντά για το τελευταίο αυτό αντίο. Αλλά δεν είναι αντίο. Θέλω πριν αποχαιρετήσω να πω πολύ καλή επιτυχία στη διάδοχη κατάσταση, σε όλη την ομάδα που θα μείνει πίσω και στη Λένα Φλυτζάνη που αναλαμβάνει το δελτίο. Καλή επιτυχία και εμείς δεν λέμε αντίο, λέμε εις το επανιδείν».

Από εδώ και στο εξής, το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων θα αναλάβει τις καθημερινές η Λένα Φλυτζάνη, ενώ τα Σαββατοκύριακα θα το εκφωνεί ο Μάρκος Δεϊμέζης.

Η Λένα Φλυτζάνη θα αναλάβει τη θέση της Εύας Αντωνοπούλου και στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ. Η δημοσιογράφος ήταν με τον Σταύρο Ιωαννίδη, τα Σαββατοκύριακα στο 10 με 12. Πιθανή αντικαταστάτριά της είναι η Ντόνα Δρούτσα.

 

Με μία αγκαλιά στον "αέρα" του δελτίου, αποχαιρέτησε την Εύα Αντωνοπούλου, η Χριστίνα Σούζη

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ