Χούλιο Ιγκλέσιας: Είναι σε αναπηρικό αμαξίδιο & δεν θυμάται τα τραγούδια του - Τι συμβαίνει με την υγεία του

Μυστήριο με την υγεία του...

Οι θαυμαστές του διάσημου Ισπανού τραγουδιστή Χούλιο Ιγκλέσιας, ανησυχούν όλο και περισσότερο, καθώς κυκλοφορούν δημοσιεύματα για επιδείνωση της υγείας του, αφού πολλά δημοσιέυματα αναφέρουν πως βρίσκεται σε αναπηρικό αμαξίδιο και δεν θυμάται τα τραγούδια του. 

Σύμφωνα με τους οικοδεσπότες της εκπομπής "A la tarde" της America TV στην Αργεντινή, υποστηρίζουν ότι ένας παλιός τραυματισμός του προκαλεί αρκετό πόνο ώστε να τον αφήνει σε αναπηρικό καροτσάκι και μάλιστα προκαλεί επιδείνωση της ψυχικής του υγείας.

 

 

 

 

 

Υπό αυτή την έννοια, η δημοσιογράφος Cora Debarbieri διαβεβαίωσε την εκπομπή ότι "είχε ένα τρομερό ατύχημα όταν ήταν πολύ, πολύ νέος, και έπρεπε να υποβληθεί σε εγχείρηση στη σπονδυλική στήλη του και αυτό του έφερε πολλούς πόνους και πολλές ταλαιπωρίες σε όλη του τη ζωή".

Εν τω μεταξύ, ο παρουσιαστής Matías Vázquez πρόσθεσε σύμφωνα με το marca ότι το κινητικό και γνωστικό σύστημα του Julio Iglesias δεν λειτουργεί σωστά, γι' αυτό και "δεν θυμάται πλέον ούτε τα δικά του τραγούδια".

 

 

 

 

 

 

 

Ο Vázquez ανέφερε επίσης ότι ο 79χρονος τραγουδιστής έχει κρατήσει μυστική την κατάσταση της υγείας του, εγκαταλείποντας την άμεση επαφή με αρκετούς από τους φίλους του.

«Αυτοί οι άνθρωποι που είχαν σχέση με τον Χούλιο Ιγκλέσιας, σήμερα, δεν τον βρίσκουν και αυτό είναι που με ανησυχεί ότι ο ίδιος έχει εξαφανιστεί και σηκώνει ούτε το τηλέφωνό του», ανέφεραν οι παρουσιαστές της εκπομπής. 

 

 

Το 1977, λίγο αφότου το Εθνικό Στάδιο της Χιλής χρησιμοποιήθηκε ως φυλακή και θάλαμος βασανιστηρίων από το καθεστώς Πινοσέτ, ο Χούλιο Ιγκλέσιας το γέμισε με τους θαυμαστές του. «Τραγουδάω για τον κόσμο», εξήγησε σε μια συνέντευξή του. «Έχω τραγουδήσει σε όλους. Έχω τραγουδήσει στη Χιλή σε δύσκολους καιρούς και δεν το μετανιώνω. Γιατί να περιορίσω τον εαυτό μου;».  

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ