Βίντεο: Δείτε το νεοκλασικό σπίτι του Στέφανου Τσιτσιπά στο Παρίσι - Μας ξεναγεί στο ησυχαστήριό του, τώρα που αγωνίζεται στο Roland-Garros

Στο Παρίσι βρίσκεται αυτές τις μέρες ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι ένα από τα εξέχοντα πρόσωπα της εταιρίας αθλητικών ειδών που τον… ντύνει, ιδίως αυτή την εποχή που διεξάγεται το Grand Slam του τένις, Roland-Garros, στο Παρίσι. Στο πλαίσιο της… προώθησης του Έλληνα πρωταθλητή, λοιπόν, παρουσιάστηκε και το σπίτι όπου μένει στο Παρίσι.

Πρόκειται για ένα νεοκλασικό, το οποίο νοικιάζει για τη διάρκεια της παραμονής του στη γαλλική πρωτεύουσα μιας και κατά τα λοιπά η κατοικία του βρίσκεται στο Μονακό, αλλά τον περισσότερο χρόνο του έτους βρίσκεται στο… δρόμο από τουρνουά σε τουρνουά.

Η εντυπωσιακή μονοκατοικία, λοιπόν, διαθέτει άνετο κήπο και εσωτερική σκάλα για τα υπνοδωμάτια, τα οποία απέφυγε να παρουσιάσει στο Tik Tok. Ωστόσο, έδειξε άλλα στοιχεία του σπιτιού.

Στο κέντρο του σπιτιού κυριαρχεί ο μεγάλος σκούρος καναπές, με ένα πόστερ του παππού του όπως ανέφερε ο ίδιος, αλλά και η συλλογή με παπούτσια. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας παρουσιάζεται να απολαμβάνει τον προσωπικό του χώρο, ενώ το βίντεο ξεκινά με τον αδελφό του να βρίσκεται στον κήπο του σπιτιού και να παίζουν πινγκ-πονγκ.

Σε αυτό το σπίτι, λοιπόν, περνάει τον χρόνο του ο Στέφανος Τσιτσιπάς, όταν δεν βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο ή δεν προπονείται. Και για να χαλαρώσει όπως αποκάλυψε βλέπει ταινίες με την Μάργκοτ Ρόμπι!

Ξανά στη δράση αύριο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιστρέφει στη δράση αύριο (31/5) στο μονό των ανδρών του Roland-Garros καθώς στο πλαίσιο του δεύτερου γύρου θα αναμετρηθεί με τον Ισπανό Ρομπέρτο Καρμπαγές Μπαένα.

Είναι το φαβορί για να πάρει την πρόκριση και όπως υποστήριξε ο πατέρας του Απόστολος Τσιτσιπάς βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση κι έχει γυρίσει σελίδα μετά από το περιστατικό όπου μίλησε άσχημα στη μητέρα του στη διάρκεια αγώνα του στο τουρνουά της Ρώμης.

Στο μεταξύ, νωρίτερα σήμερα Τρίτη (30/5) τα αδέρφια Τσιτσιπά, Στέφανος και Πέτρος, βρέθηκαν μια ανάσα από τη μεγαλύτερη νίκη τους ως ζευγάρι στον πρώτο γύρο του διπλού του Roland-Garros. Απέναντι στους Μαρσέλο Αρεβάλο από το Ελ Σαλβαδόρ και Ζαν – Ζιλιάν Ροζέρ από την Ολλανδία, δηλαδή τους νικητές του περσινού τουρνουά, το ελληνικό δίδυμο ξεπέρασε την απώλεια του πρώτου σετ, ισοφάρισε και έφτασε να προηγείται 4-0 στο tie-break του τρίτου και αποφασιστικού σετ. Εκεί, όμως, οι κάτοχοι του τίτλου αντέδρασαν με έξι διαδοχικούς κερδισμένους πόντους, πήραν το προβάδισμα και τελικά κέρδισαν το tie-break με 10-6 και τον αγώνα με 6-3, 3-6, 7-6, σε 2 ώρες και 22 λεπτά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ