Φίλιππος Κούρκουλος: Ο μικρός αδερφός της Εριέττας Κούρκουλου έχει γενέθλια! - Δείτε τις ευχές της μέσα από σπάνιες φωτογραφίες τους

Πολύχρονος!

O Φίλιππος Κούρκουλος μεγάλωσε κατά έναν χρόνο και η Εριέττα Κούρκουλου, η αδερφή του, τον τίμησε δημόσια με φωτογραφίες και ένα μήνυμα γεμάτο αγάπη.

«Σκέφτομαι πόσες φορές υποτιμάμε τον «μικρό»… Ο μικρός ο άπειρος, ο αφελής ο άτσαλος.
Και όμως, ο μικρός έχει πολλά να μας μάθει! Τεράστια όνειρα, πάθος για την ζωή, αυθορμητισμό, τόλμη, και μια αυτοπεποίθηση που θα παρακαλούσαμε να έχουμε όλοι. Έτσι και ο δικός μας «μικρός» μου μαθαίνει κάθε μέρα τα σημαντικότερα πράγματα. Να μην διστάζω να αγαπήσω με όλη μου την καρδιά, να μην ντρέπομαι να πάρω τον οποιονδήποτε μια τεράστια αγκαλιά όποτε το αισθανθώ, να μην φοβάμαι την ζωή, να τραγουδάω χωρίς να λογαριάζω τι θα πουν οι άλλοι και να θυμάμαι ότι ο μπαμπάς μας μπορεί να έφυγε, αλλά συχνά κάνει την εμφάνισή του μέσα από τον απεσταλμένο του σωσία»,
ανέφερε η Εριέττα Κούρκουλου για τα μαθήματα που της δίνει ο Φίλιππος Κούρκουλος, αλλά και την παρηγοριά που αντλεί από την ομοιότητά του με τον αείμνηστο πατέρα τους, Νίκο Κούρκουλο.

 

 

«Ένας μικρός που πολλές φορές αισθάνομαι ότι είναι μεγάλος γιατί η καρδιά του είναι τεράστια και το φως που μοιράζει τόσο δυνατό που σβήνει ακόμα τα βαθύτερα σκοτάδια! Είσαι μια ευλογία για την οικογένειά μας και είναι τιμή μου να σε χαζεύω διακριτικά όσο μεγαλώνεις! Χρόνια Πολλά μεγάλε μου μικρέ. Σ’ αγαπώ σ’ αγαπώ σ ‘αγαπώ. Η αδερφή σου», κατέληξε η Εριέττα Κούρκουλου.

Διαβάστε ακόμη: Εριέττα Κούρκουλου: Μοιράζεται τους προβληματισμούς & τις ανησυχίες της - "Σε τι κόσμο μεγαλώνω το παιδί μου" (φωτό)

Η Μαριάννα Λάτση έχει αποκτήσει 3 παιδιά, τον Πάρι Κασιδόκωστα από τον γάμο της με τον εκπαιδευτή θαλάσσιου σκι, Γρηγόρη Κασιδόκωστα, και την Εριέττα και τον Φίλιππο Κούρκουλο, από τον γάμο της με τον αξέχαστο ηθοποιό και Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Νίκο Κούρκουλο. O Φίλιππος εκτός από «σωσίας» του μπαμπά του, όπως τον αποκαλεί η αδερφή του, έχει κληρονομήσει και ένα καλλιτεχνικό γονίδιο από εκείνον. Μόνο που ο Φίλιππος Κούρκουλος δεν επιθυμεί να ασχοληθεί με την υποκριτική, αλλά με το τραγούδι.

κουρκουλος

κουρκουλος

Σύμφωνα με δημοσίευμα της RealLife ο Φίλιππος Κούρκουλος έχει ξεκινήσει την καλλιτεχνική του διαδρομή και σύντομα θα κάνει το ντεμπούτο του στον χώρο της μουσικής. Ο 26 ετών πλέον γιος της Μαριάννας Λάτση παίζει κιθάρα και τα τελευταία χρόνια κάνει μαθήματα φωνητικής, ενώ σύμφωνα με τη RealLife, τον τελευταίο καιρό βρίσκεται πολλές ώρες στο studio για να δοκιμάσει ρυθμούς και μελωδίες.

Διαβάστε ακόμη: Μαριάννα Λάτση: Τιμήθηκε για το φιλανθρωπικό της έργο, την ημέρα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού - Στο πλευρό της η κόρη της, Εριέττα Κούρκουλου (φωτό)

H μητέρα του, Μαριάννα Λάτση, είχε αναφέρει στο παρελθόν: «Ο Φίλιππος νομίζω έχει στο DNA του, έχει κληρονομήσει από τον πατέρα του αρκετά πράγματα. Του εύχομαι τα καλύτερα. Δεν είναι εύκολο. Υπάρχουν πάρα πολλά ταλαντούχα παιδιά, αλλά αυτός το αγαπάει αυτό που κάνει».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ