Τόνια Σωτηροπούλου: Με αέρα Χόλιγουντ στον γάμο του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλού Κόζαρη - Το άκρως καλοκαιρινό λιλά φόρεμα γνωστών σχεδιαστών (φωτό)

Τους αγαπά και τους εμπιστεύεται!

O γάμος του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλού Κόζαρη πραγματοποιήθηκε στην Αίγινα με περισσότερους από 500 λαμπερούς καλεσμένους.

O γάμος του ζεύγους έγινε στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων σε μία μαγική τοποθεσία και με πέντε κουμπάρους. Μεταξύ των προσκεκλημένων του ζευγαριού είδαμε και τον Κωστή Μαραβέγια με τη σύζυγό του, Τόνια Σωτηροπούλου.

Διαβάστε ακόμη: Πάνος Μουζουράκης - Μαριλού Κόζαρη: Ο παραμυθένιος γάμος στην Αίγινα - 6 κουμπάροι και δεκάδες celebrities (φωτό - βίντεο)

Η ηθοποιός, Τόνια Σωτηροπούλου, δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών στο προφίλ της στο Instagram ενώ και ο φωτογραφικός φακός του NDP την απαθανάτισε.

Η Τόνια Σωτηροπούλου επέλεξε ένα υπέροχο λιλά φόρεμα από το σχεδιαστικό δίδυμο που αγαπά και εμπιστεύεται, τους Mi-Ro designers.

H Τόνια Σωτηροπούλου έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους το λαμπερό της φόρεμα, δημιουργία του ελληνικού brand MI-RO, το οποίο ανέδειξε εξαιρετικά το καλλίγραμμο σώμα της και της έδωσε άφθονα Χολιγουντιανά vibes.

Διαβάστε ακόμη: Πάνος Μουζουράκης - Μαριλού Κόζαρη: Η επόμενη μέρα από τον υπέροχο γάμο τους - Με αέρινο boho look στο after wedding party (φωτό)

Λιλά, με λαμπερή ζώνη στη μέση και λαμπερά ψηλοτάκουνα πέδιλα, απογείωσε το look της με διακριτικά κοσμήματα. Όσο για τον Κωστή Μαραβέγια επέλεξε ένα άνετο και cool λινό κοστούμι με sneakers.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ