Σταματίνα Τσιμτσιλή: Με θεϊκή μωβ τουαλέτα της Σήλιας Κριθαριώτη στην ωραιότερη εμφάνιση της σε γάμο φίλων (φωτό)

Της ταιριάζει απόλυτα αυτό το χρώμα!

Ακόμη μία εντυπωσιακή εμφάνιση μας χάρισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια βρέθηκε στο γάμο του Ρωμανού Ροδόπουλου και της Μαργαρίτας Βλάσση και το look της τράβηξε όλα τα βλέμματα.

Για την ειδική αυτή περίσταση επέλεξε μία υπέροχη μωβ τουαλέτα με την υπογραφή της Σήλιας Κριθαριώτη. Είχε αέρινο ύφασμα με σκίσιμο στο πόδι και κάλυπτε τον έναν ώμο. Ολοκλήρωσε το σύνολο της με ψηλά πέδιλα που αγκάλιαζαν τον αστράγαλο της και ασημένια αξεσουάρ. Τα μαλλία της ήταν πιασμένα πίσω σε έναν σταθερό κότσο.

Διαβάστε ακόμη: Εκλογές 2023: Η ελληνική showbiz στις κάλπες - Που ψήφισαν οι Κατερίνα Καινούργιου, Σίσσυ Χρηστίδου, Σταματίνα Τσιμτσιλή (φωτό - βίντεο)

Ο γάμος του ζευγαριού

Με μια σχεδόν βασιλική γαμήλια δεξίωση, ολοκληρώθηκε ο γάμος του Ρωμανού Ροδόπουλου με την αγαπημένη του Μαργαρίτα Βλάσση. Η δεξίωση φιλοξενήθηκε  στους κήπους της έπαυλης της οικογένειας Κωνσταντίνου και Καλλιόπης Ροδοπούλου στα βόρεια προάστια, σε ένα μοναδικό σκηνικό, όπως αποτυπώθηκε στις φωτογραφίες και τα βίντεο των καλεσμένων, με live του Αντώνη Ρέμου και Χρήστου Μάστορα.

Περισσότεροι από 300 καλεσμένοι, εφοπλιστές, επιχειρηματίες, δικηγόροι, αλλά και φίλοι, βρέθηκαν στο γαμήλιο πάρτι και ευχήθηκαν στους νεόνυμφους Ρωμανό Ροδόπουλο και Μαργαρίτα Βλάσση, που σχεδίασε η event planner Φαίη Βαλλίδη.

Ανάμεσα τους ο Θέμης Σοφός και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο Αντώνης και η Ιωάννα Σρόιτερ, ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο Γιώργος Ντάβλας, η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, ο Αλέξανδρος Βασιλάκης, o Γιάννης Λάμπρου, η Simona Simone.

Ο Αντώνης Ρέμος και ο Χρήστος Μάστορας έβαλαν φωτιά στη πίστα, διασκεδάζοντας συγγενείς και καλεσμένους που δεν σταμάτησαν στιγμή να χορεύουν.

Το πετυχημένο ζευγάρι
O Ρωμανός Ροδόπουλος έχει πάθος με τον όμιλο που δημιούργησε ο πατέρας του Κωνσταντίνος, με στήριγμα τη δυναμική μητέρα του, Καλλιόπη Ροδοπούλου, διευθύνουσα σύμβουλο του Ομίλου Μητροπολιτικό – ΑΚΜΗ, που, σύμφωνα με τη λίστα του «Fortune», κατατάσσεται στις πιο ισχυρές Ελληνίδες στις επιχειρήσεις. Είναι αντιπρόεδρος του Μητροπολιτικού Κολλεγίου και επικεφαλής της Ναυτικής Ακαδημίας.

Η Μαργαρίτα Βλάσση, είναι νομικός και ανήκει στη δικηγορική εταιρίας Vlassis & Associates Law Firm, που ίδρυσε ο γνωστός δικηγόρος και πατέρας της, Σπύρος Βλάσσης, ο οποίος και παρέδωσε τη νύφη, υπό τους ήχους του παραδοσιακού “Σήμερα γάμος γίνεται”, με τη φωνή του Γιάννη Πάριου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ