Το απίθανο στιλ της Ελένης Κόκκαλη: Με γκρι κοκτέιλ φόρεμα στο γάμο της Άννας Πρέλεβιτς (φωτό)

Σε μία σπάνια αλλά εκπληκτική εμφάνιση

Η Άννα Πρέλεβιτς και ο αδερφός της Δούκισσας Νομικού, Νικήτας, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το απόγευμα του Σαββάτου στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι.

Η νύφη έφτασε στην εκκλησία με ένα εντυπωσιακό νυφικό που θύμισε Γκρέις Κέλι ενώ βαθιά συγκινημένη ήταν η Δούκισσα Νομικού, η οποία δεν έκρυψε τα δάκρυα χαράς που πάντρευε τον μικρό της αδερφό.

Διαβάστε ακόμη: Η Άννα Πρέλεβιτς παντρεύτηκε τον όμορφο αδελφό της Δούκισσας Νομικού: Υπέροχη η νύφη - Συγκινημένη η αδεφή του Νικήτα (φωτό)

To παρών έδωσε, φυσικά, ο σύζυγος της  Δούκισσας Νομικού, Δημήτρης Θεοδωρίδης αλλά και τα παιδιά τους, Σάββας και Αναστασία. Παρούσα στον γάμο ήταν όμως και η πεθερά της Δούκισσας Νομικού, Ελένη Κόκκαλη.

Η Ελένη Κόκκαλη με κομψό λουκ όπως οι υπόλοιποι καλεσμένοι χάρηκε το γάμο του αδερφού της Δούκισσας Νομικού και ήταν από τις πιο γοητευτικές παρουσίες.

Η μητέρα του Δημήτρη Θεοδωρίδη επέλεξε ένα γκρι κοκτέιλ φόρεμα με ασημί λεπτομέρειες και ασορτί σακάκι. Ολοκλήρωσε το σύνολό της με αξεσουάρ στις ίδιες αποχρώσεις ενώ επέλεξε το μακιγιάζ της να είναι σε γήινες αποχρώσεις.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ