Η Τάμτα στις Κάννες: Φωτογραφήθηκε με τον Μάρτιν Σκορσέζε - Το βίντεο με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο

Δείτε τι φόρεσε! 

Σε εξέλιξη βρίσκεται το Φεστιβάλ των Καννών, το οποίο θα διαρκέσει μέχρι τις 27 Μαΐου.

Πέραν των πολύ μεγάλων αστέρων του Hollywood, βέβαια, , το παρόν έδωσαν και Έλληνες celebrities όπως η Δούκισσα Νομικού , η Βίκυ Καγιά και η Τάμτα

Η Τάμτα ήταν από τις τυχερές, αφού όπως ενημέρωσε η ίδια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ήταν παρούσα στην προβολή της τελευταίας ταινίας του Μάρτιν Σκορσέζε. 

H Tάμτα στις Κάννες

Η ταινία του Αμερικανού σκηνοθέτη, παραγωγού και σεναριογράφου, βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Ντέιβιντ Γκραν και πρωταγωνιστούν οι Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Λίλι Γκλάντστοουν, Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Τζέσι Πλέμονς. Η ιστορία εξερευνά μια έρευνα του FBI για σειρά δολοφονιών που ταλαιπώρησαν τη φυλή των Ινδιάνων Οσέιτζ στην Οκλαχόμα κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '20, μετά την ανακάλυψη πετρελαίου στη γη τους.

 

 

Η τραγουδίστρια βρέθηκε στην προβολή της ταινίας «Killers of the Flower Moon» και περπάτησε στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών. Η ίδια δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο στο προφίλ της στο Instagram και οι θαυμαστές της ενθουσιάστηκαν.

Στην ανάρτησή της στο Instagram, η Τάμτα έχει «ανεβάσει» και μια φωτογραφία με τον Μάρτιν Σκορσέζε, ο οποίος αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου κινηματογράφου. Επίσης, υπάρχει κι ένα βίντεο με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο να χειροκροτεί τον δημοφιλή σκηνοθέτη.

Η Τάμτα έκανε ένα total black look στις Κάννες και έβαψε τις άκρες των μαλλιών της σε κόκκινο χρώμα.

Η ίδια έγραψε στην ανάρτησή της: «Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι ήμουν εκεί. Νιώθω ευγνωμοσύνη για αυτές τις στιγμές και την ευκαιρία που είχα να γνωρίσω αυτούς τους θρύλους στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών. Η ζωή είναι απρόβλεπτη και εκπληκτική».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ