Με καλλιτεχνικές φωτό του πρωθυπουργού η αναχώρηση από το Μέγαρο Μαξίμου: Επιστρέφουμε σπίτι μας, στη ΝΔ - Σε black & white

Με μια ανάρτηση στο Facebook, ο Κυριάκος Μητσοτάκης «σχολίασε» την παράδοση της πρωθυπουργίας στον Ιωάννη Σαρμά.

Αυτό σημαίνει την επιστροφή του προέδρου της ΝΔ από το Μέγαρο Μαξίμου, στο οποίο βρισκόταν για 4 χρόνια, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην Πειραιώς, το «στρατηγείο» του ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της 25ης Ιουνίου.

Μπορεί να είναι ασπρόμαυρη εικόνα 2 άτομα, κουστούμι και το Οβάλ Γραφείο

«Όπως ακριβώς προβλέπεται, επιστροφή στο σπίτι μας, στη Νέα Δημοκρατία», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ανάρτησή του, στην οποία υπάρχει πιο... καλλιτεχνικό φωτογραφικό υλικό (όλο ασπρόμαυρο) τόσο από τη διαδικασία παράδοσης-παραλαβής όσο και από την παρουσία του στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.

Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη

Υπενθυμίζεται πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την παράδοση-παραλαβή παρέδωσε στον Ιωάννη Σαρμά τον μπλε φάκελο με όλες τις προτεραιότητες της κυβέρνησης για τις επόμενες εβδομάδες, ενώ παράλληλα του παρέδωσε και μια επιστολή. Σε αυτήν γινόταν λόγος για την αξιολόγηση του τρίτου αιτήματος της χώρας μας προς το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, αλλά και για την προγραμματιζόμενη συνάντηση των τεχνικών κλιμακίων των ελληνικών Αρχών, υπό τον συντονισμό της Γενικής Γραμματείας, με τα αντίστοιχα κλιμάκια των ευρωπαϊκών θεσμών.

Μπορεί να είναι ασπρόμαυρη εικόνα 2 άτομα και το Οβάλ Γραφείο

Μπορεί να είναι ασπρόμαυρη εικόνα 1 άτομο, κουστούμι και παπούτσια σε στιλ wingtip

Μπορεί να είναι ασπρόμαυρη εικόνα 1 άτομο και κουστούμι

Περισσεύουν τα χαμόγελα στα γραφεία της ΝΔ, στην Πειραιώς

Το απόγευμα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αποχώρησε μετά από 4 χρόνια από το Μέγαρο Μαξίμου και κατευθύνθηκε στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην Πειραιώς, που θα είναι το στρατηγείο του ενόψει της νέας εκλογικής μάχης, ωστόσο τα χαμόγελα στον απόηχο και του θριάμβου της 21ης Μαΐου είναι εμφανή.

Μπορεί να είναι ασπρόμαυρη εικόνα 1 άτομο

Μπορεί να είναι ασπρόμαυρη εικόνα 4 άτομα και κουστούμι

Οι φωτογραφίες από το πρακτορείο INTIME είναι χαρακτηριστικές του κλίματος που επικρατεί στους κόλπους της ΝΔ ενόψει της νέας αναμέτρησης, στην οποία ο ξεκάθαρος στόχος είναι η αυτοδυναμία, με «όπλο» το 40,79% που έλαβε το κόμμα στην κάλπη της προηγούμενης Κυριακής.

«Σηκώσαμε ήδη μανίκια» -Μητσοτάκης: «Θα είμαι πλέον εδώ, να επιβλέπω τη δουλειά»

Το κλίμα αποτυπώνεται και από το τι ειπώθηκε. Ενδεικτικός ο διάλογος από την πρώτη στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο κυλικείο, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ΕΡΤ:

«Κύριε πρόεδρε, σηκώσαμε ήδη μανίκια», του είπαν οι εργαζόμενοι. «Θα είμαι πλέον εδώ κάθε μέρα, να επιβλέπω τη δουλειά», τους απάντησε χαριτολογώντας.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ανέβηκε σε όλους τους ορόφους και χαιρέτησε τους εργαζόμενους, για να καταλήξει στο γραφείο του στον 3ο όροφο, όπου πλέον έχει στηθεί το «στρατηγείο» της γαλάζιας παράταξης. Εδώ, θα γίνεται πλέον και ο πρωινός καφές στις 9.00, αρχής γενομένης από αύριο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ