Η απίστευτη αποκάλυψη της Μάρας Ζαχαρέα για το debate: «Εγώ είχα χαλάζιο, η Τζίμα ίωση, η Κοσιώνη ψύξη» - Τι είχε πάθει ο Παπαδάκης (βίντεο)

Καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό Μεσημεράκι», βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης η Μάρα Ζαχαρέα.

Μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο debate των πολιτικών αρχηγών αλλά και στα προβλήματα υγείας που είχε πριν τη συμμετοχή της στην τηλεμαχία, η ίδια και οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι.

«Καταρχάς αυτό το debate δεν θεωρώ εγώ ότι ήταν αστείο και θα σου πω γιατί. Όντως ήταν μέσα σε ένα αυστηρό πλαίσιο που ορίζει η διακομματική γιατί πάντα είναι όλα έτσι. Οι πολιτικοί αρχηγοί θέλουν να αισθάνονται ασφαλείς κακά τα ψέματα. Μέσα όμως σε αυτό το ασφυκτικό πλαίσιο, εγώ θεωρώ ότι και ειδήσεις βγήκαν και πολιτικό κλίμα υπήρξε.

Αυτό το οποίο δεν έμαθε κανείς για αυτό το debate και θα σου πω τώρα, είναι ότι πάθαμε όλοι οι δημοσιογράφοι, οι περισσότεροι μάλλον όχι όλοι νομίζω μόνο ο Παναγιώτης Στάθης και ο Αντώνης Σρόιτερ την γλίτωσαν, από μια καταστροφή.

Εγώ είχα χαλάζιο στο μάτι από μόλυνση, από το eyeliner και για αυτό βγήκα άβαφη. Η Ράνια Τζίμα έπαθε ίωση δεν έβγαινε η φωνή, είχε κάνει δύο κορτιζόνες και για αυτό μίλαγε έτσι. Η Σία Κοσιώνη είχε πάθει ψύξη δεν μπορούσε να στρίψει από την μια πλευρά. Και εκεί που είχαμε μαζευτεί και λέγαμε εμείς οι γυναίκες “πω πω μου έχει συμβεί αυτό, πω πω μου έχει συμβεί το άλλο”, πετάγεται και ο Γιώργος Παπαδάκης και λέει τι να σας πω εγώ έπεσα στην σκάλα και είχε μελανιάσει. Μου λέει ο Κουβαράς που είχε πάρα πολύ χιούμορ αν θα καταφέρουμε να φτάσουμε στο στούντιο», είπε χαρακτηριστικά η Μάρα Ζαχαρέα.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ