Pnoé Breathing Life: Ένα νέο concept φιλοξενίας συστήνεται στο ταξιδιωτικό κοινό την 1η Ιουνίου

Η Κρήτη υποδέχεται ένα ολοκαίνουργιο resort με την ευεξία στον πυρήνα της φιλοσοφίας του....

Την Πέμπτη 1η Ιουνίου θα υποδεχθεί τους πρώτους επισκέπτες του το Pnoé Breathing Life, το ολοκαίνουργιο 5* resort της ΜΚ Hotel Collection, στην παραλία του Καρτερού στην Κρήτη. Συστήνοντας μια ολιστική εμπειρία πολυτελούς φιλοξενίας και έχοντας την ευεξία στον πυρήνα της φιλοσοφίας του, το Pnoé αναδύεται ως ένας ξεχωριστός προορισμός για αναζωογόνηση, επανασύνδεση με τον εαυτό και τους γύρω μας ή όπως υποδηλώνει και το όνομά του, μία “πνοή ζωής” σε νου, σώμα και πνεύμα.

 

Μια μοναδική “πνοή” φιλοξενίας 

Στο Pnoé Breathing Life η κομψή πολυτέλεια συναντά τη φυσική ζωή δημιουργώντας ένα καταφύγιο ασύγκριτης χαλάρωσης. Σε μια πανέμορφη τοποθεσία στην παραλία του Καρτερού, σε απόσταση μόλις 13 λεπτών από την πόλη του Ηρακλείου και 7 λεπτών από το αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης, το resort χαρακτηρίζεται από το σύγχρονο design με retro στοιχεία που αναδεικνύονται μέσα από μια φυσική χρωματική παλέτα. 

Eδώ ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να αφεθεί σε ένα απαράμιλλο ταξίδι ήδη από τη στιγμή της άφιξης, καθώς όταν θα καλωσορίζεται από τον Journey Mentor θα έχει τη δυνατότητα για αποσυμπίεση από το ταξίδι μέσα από το Welcome Circle μ μια σειρά από ειδικές αναπνοές. Η ομάδα του Pnoé άλλωστε είναι άρτια εκπαιδευμένη από την Τζίνα Πούλου, πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια της Buteyko Clinic, εφαρμόζοντας τεχνικές αναπνοής που θα αναζωογονήσουν τον ταξιδιώτη και θα τον προετοιμάσουν για μια αξέχαστη εμπειρία διαμονής.

Το Pnoé Breathing Life είναι ένα adults-only resort το οποίο αποτελείται από 60 σουίτες, καθεμία με ιδιωτική πισίνα ενώ στις εγκαταστάσεις του περιλαμβάνονται το Pnoé Spa, fitness center, πισίνα, pool bar, 2 εστιατόρια, rooftop bar, boutique, και mini market.

Το φυσικό περιβάλλον της περιοχής διαδραμάτισε κυρίαρχο ρόλο στον σχεδιασμό με τη βιωσιμότητα στο επίκεντρο, ενώ η πέτρα, το μάρμαρο και το ξύλο ενσωματώνονται αρμονικά στη μινιμαλιστική αισθητική του. Η αίσθηση της χαλάρωσης γίνεται φανερή σε όλους τους χώρους του resort με τους ήπιους χρωματικούς τόνους να μεταφέρουν στον επισκέπτη την ηρεμία του φυσικού περιβάλλοντος ενώ η πανοραμική θέα στη θάλασσα ταξιδεύει το βλέμμα. Την ίδια στιγμή οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και η άρτια εκπαιδευμένη ομάδα του ξενοδοχείου υπόσχονται μια ασύγκριτη διαμονή ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς ταξιδιώτες. 

Ένα ταξίδι στη γεύση της Κρήτης και της Μεσογείου

Πρωταγωνιστικό ρόλο στη φιλοσοφία του Pnoé Breathing Life κατέχει και η γαστρονομία με τα εστιατόρια του ξενοδοχείου Thymises by Peskesi και Αnása να αποτίουν φόρο τιμής στις κρητικές και μεσογειακές γεύσεις. 

Εγκαινιάζοντας μια υπέροχη συνεργασία, το Thymises συμπράττει με το αγαπημένο και εμβληματικό Peskesi για να προσφέρει μια ολιστική εμπειρία βασισμένη στην κρητική δίαιτα και τις αρχές της βιώσιμης γαστρονομίας. Mε ιστορία από το 1998 το Peskesi, του μοναδικού Παναγιώτη Μαγγανά, φέρνει από το αγρόκτημα στο τραπέζι, γευστικές προτάσεις που αναδεικνύουν την παράδοση της Κρήτης μέσα από αυθεντικές συνταγές και πρώτες ύλες κρυμμένες στον χρόνο. Σε ένα ξεχωριστό πάντρεμα το Thymises by Peskesi αναμένεται να σαγηνεύσει τους λάτρεις του καλού φαγητού ενώ το ταξίδι στη γαστρονομία συνεχίζεται και στο εστιατόριο Αnása. Το μενού του, το οποίο έχει επιμεληθεί ο chef Nίκος Αποστολάκης, αποτελεί ωδή στις γεύσεις του καλοκαιριού με μια σειρά από προτάσεις που δεν θα αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο.

Στην κάρτα του ο επισκέπτης θα ανακαλύψει και επιλογές σε μοσχαρίσιες κοπές και ψάρια ωρίμανσης που αναδεικνύουν την εξειδίκευση του chef στη συγκεκριμένη τεχνική. 

Την ίδια στιγμή, το Uranos Rooftop Bar υπόσχεται να ενθουσιάσει τους λάτρεις των κοκτέιλ και του fine drinking με εξαιρετικές προτάσεις του έμπειρου mixologist, ενώ όσοι θέλουν να απολαύσουν μία ποικιλία από πούρα και γεύσεις ναργιλέ, θα βρουν μία ευρεία γκάμα επιλογών. Η ομορφιά του κρητικού τοπίου σε συνδυασμό με ένα δροσιστικό ποτό στο ηλιοβασίλεμα, θα αποτελέσει μία αξέχαστη ανάμνηση για κάθε επισκέπτη. Μοναδικές επιλογές σε sushi από τον sushi specialist Προκόπη Κουρή ολοκληρώνουν μια ανεπανάληπτη εμπειρία απόλαυσης και χαλάρωσης.  

Παράλληλα, το Aeri Pool Bar για χαλαρωτικές στιγμές δίπλα στην πισίνα καθώς και η παραλία του ξενοδοχείου είναι τα ιδανικά σημεία για την απόλυτη καλοκαιρινή ραστώνη κάτω από τον κρητικό ήλιο παρέα με δροσερά cocktails, smoothies και smobies. 

Μια ολιστική θεώρηση της ευεξίας και της αναζωογόνησης 

Με την ευεξία να βρίσκεται στον πυρήνα της φιλοσοφίας του, το Pnoé Breathing Life, υποδέχεται τον επισκέπτη σε ένα ολιστικό ταξίδι αναζωογόνησης για πνεύμα και σώμα. Στον εντυπωσιακό χώρο του Pnoé Spa οι φιλοξενούμενοι θα ανακαλύψουν μια σειρά signature θεραπειών με παραδοσιακές και σύγχρονες τεχνικές, όπως οι Zerobody, Hyperbaric Oxygen Therapy και Breathwork Therapy, ένα bespoke Detox Ritual αλλά και προσεγμένες θεραπείες προσώπου. Μια πραγματική όαση ηρεμίας και χαλάρωσης, το Pnoé Spa και οι έμπειροι θεραπευτές του υπόσχονται την απόλυτη καλοκαιρινή ανανέωση ενώ το άρτια εξοπλισμένο Fitness Center προσφέρει την ιδανική ευκαιρία εκγύμνασης ακόμα και στις διακοπές και το Beauty Salon επιφυλάσσει ένα εύρος από υπηρεσίες ομορφιάς. 

Η αυθεντική Κρήτη με την υπογραφή του Pnoé  

Ένα ταξίδι στο Pnoé Breathing Life είναι απόλυτα συνυφασμένο με την εξερεύνηση της Κρήτης και οι Journey Planners του ξενοδοχείου είναι στη διάθεση του επισκέπτη για να προτείνουν αυθεντικές εμπειρίες, ξεχωριστές διαδρομές και προτάσεις για να ανακαλύψουν το νησί με την απόλυτη άνεση. Επιπλέον μέσα από μια tailor-made συνεργασία με την Explor, οι φιλοξενούμενοι θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά με το απαράμμιλο κρητικό φυσικό περιβάλλον μέσα από V.I.P. Safari, πεζοπορία, αναρρίχηση, ιστιοπλοΐα και εξορμήσεις με σκάφος. 

Σχεδιασμένο με γνώμονα τις ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη το Pnoé Breathing Life συστήνει στο ταξιδιωτικό κοινό μια εμπειρία φιλοξενίας απόλυτα συνδεδεμένη με τη φυσική ζωή και την αυθεντικότητα του προορισμού. 

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, παρακαλούμε επισκεφθείτε το Pnoé Breathing Life. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ