Τόνια Σωτηροπούλου: Με δύο υπέροχες δημιουργίες περπάτησε στις Κάννες - Ποιους σχεδιαστές εμπιστεύτηκε η εντυπωσιακή ηθοποιός; (φωτό - βίντεο)

Μία καλλονή!

Στο 76ο κινηματογραφικό φεστιβάλ των Καννών έδωσε «το παρών» η Τόνια Σωτηροπούλου. Η ηθοποιός βρέθηκε στη Νότια Γαλλία με αφορμή τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή γιορτή του κινηματογράφου.

Στο πλάι της ήταν ο σύζυγός της, Κωστής Μαραβέγιας. Μάλιστα το ζευγάρι πόζαρε μαζί στην Κρουζέτ. Η Τόνια Σωτηροπούλου μάλιστα, δεν έχασε την ευκαιρία να του ευχηθεί και στα social media αφού χθες ήταν η γιορτή του.

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε μαζί στην αίθουσα του Palais des festivals δείχνοντας ερωτευμένο και χαρούμενο.

Μάλιστα, η Τόνια Σωτηροπούλου έκανε δύο πολύ εντυπωσιακές εμφανίσεις. Συγκεκριμένα επέλεξε ένα φόρεμα σε φωτεινούς πράσινους τόνους με παρτούς ώμους, με την υπογραφή Carolina Herrera. Το συνδύασε με πέδιλα και τσάντα από τα καταστήματα Καλογήρου και ρολόι Breitling.

Στη συνέχεια πόνταρε σε ένα μάξι μαύρο halter neck δαντελένιο φόρεμα με την υπογραφή Μi Ro, των Ελλήνων σχεδιαστών Δημήτρη Μαστρόκαλου και Γιάννη Ράπτη.

Διαβάστε ακόμη: Τ. Σωτηροπούλου: ''Ο Κωστής σιχαίνεται τις εκπλήξεις - Εγώ του κάνω εκπλήξεις και νιώθει άβολα''

Στις 18/5 η ηθοποιός είχε προαναγγείλει την παρουσία της στις Κάννες μέσα από ένα σύντομο βίντει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instargram. Μάλιστα είχε ποντάρει σε μια ονειρεμλενη δημιουργία Μi Ro με εντυπωσιακό ντεκολτέ.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ