Ματίνα Παγώνη: Αποκαλύπτει ποιον θα ψηφίσει στις εκλογές - Δεν κρύβω ότι υποστηρίζω τον ... (βίντεο)

Σε ποιο κόμμα θα δώσει την ψήφο της;

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, βρέθηκε καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του Mega, και δεν δίστασε να αποκαλύψει τις... πολιτικές της προτιμήσεις.

Μιλώντας στην «Κοινωνία Ώρα MEGA», η κυρία Παγώνη απάντησε στο πιο καίριο ερώτημα των τελευταίων ημερών, δηλαδή σε ποιο κόμμα θα ρίξει την ψήφο της, λέγοντας:

«Η κυρία Παγώνη ψηφίζει αυτό που ψηφίζει μία ζωή, δεν μπορεί να αλλάξει. Νέα Δημοκρατία ψηφίζω, αφού το ξέρουν όλοι».

 

 

Ο Πιερρακάκης μάς βοήθησε πολύ στον τομέα της υγείας
Στη συνέχεια, απάντησε στο σχόλιο του δημοσιογράφου της εκπομπής, Ιορδάνη Χασαπόπουλου, σχετικά με τις φωτογραφίες που ανεβάζει αρκετά συχνά με τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκο Πιερρακάκη.

«Δεν κρύβω ότι στηρίζω τον κ. Πιερρακάκη. Είναι ένας άνθρωπος που στο θέμα της Υγείας δύο χρόνια μας βοήθησε, έκανε την άυλη συνταγογράφηση, βοήθησε στους εμβολιασμούς μέσα σε μία εβδομάδα, γενικά βοήθησε πάρα πολύ τον τομέα της Υγείας σε μία δύσκολη περίοδο», ανέφερε.

Διαβαστε ακόμη: Ματίνα Παγώνη: Ρεβεγιόν με αποστάσεις, χωρίς αγκαλιές και φιλιά - Έξαρση της γρίπης το επόμενο δίμηνο, εμβολιαστείτε (βίντεο)

Στη συνέχεια, η Ματίνα Παγώνη μίλησε για την πορεία του κορωνοϊού .

«Δεν είπε κανένας ότι ο κορωνοΐος έχει φύγει. Στα νοσοκομεία υπάρχει ακόμα ιικό φορτίο, έχουμε ακόμα 12 με 13 εισαγωγές με covid, απλώς τώρα το διαχειριζόμαστε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ