Story of the day: Αυτή η γυναίκα είναι παράδειγμα προς μίμηση: Γέννησε πρόωρα για να αρχίσει χημειοθεραπείες και μόλις τελείωσαν ήταν ήδη έγκυος στο επόμενο!

Ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδάκι και η ζωή της κυλούσε φυσιολογικά μέχρι την στιγμή που οι γιατροί της ανακοίνωσαν ότι είχε καρκίνο. Η 27χρονη Τζέμμα Όσμπορν, ήταν 27 εβδομάδων, όταν έπιασε έναν μικρό όγκο στο στήθος της, γράφει το mothersblog.gr. Αμέσως ειδοποίησε το γιατρό της ο οποίος αρχικά θεώρησε ότι πιθανόν το γάλα έχει μπλοκαριστεί σε κάποιον αδένα για αυτό και πρήστηκε εκείνο το σημείο. Μετά από 3 εβδομάδες όμως ο όγκος είχε μεγαλώσει κι έτσι η νεαρή μητέρα υποβλήθηκε σε εξετάσεις και βιοψία.



Εκείνη με απόλυτη ψυχραιμία και με την διαβεβαίωση του γιατρού ότι πιθανόν ήταν ένας αδένας ο οποίος πρήστηκε, συνέχισε κανονικά τη ζωή της χωρίς άγχος, μέχρι την στιγμή που πήρε στα χέρια της τα αποτελέσματα. Η διάγνωση ήταν, καρκίνος στο στήθος.
Η Τζέμμα με τον σύντροφό της επισκέφθηκαν τον γιατρό για να δουν τι θα κάνουν. Η μόνη λύση ήταν ο πρόωρος τοκετός. Έτσι κι έγινε. Η 27χρονη μητέρα, γέννησε όταν ήταν 32 εβδομάδων. Όλα πήγαν καλά και το νεογέννητο μωράκι της μπήκε για περίπου ένα μήνα σε θερμοκοιτίδα.



Εννέα ημέρες μετά τη γέννα, η Τζέμμα ξεκίνησε τις χημειοθεραπείες τις οποίες και συνέχισε, μετά τη διπλή μαστεκτομή, για 5 μήνες. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, δεν είχε περίοδο, λόγω της φαρμακευτικής αγωγής που λάμβανε. Κάποια στιγμή όμως, νόμιζε ότι έγινε μετάσταση του καρκίνου στις ωοθήκες, λόγω ενός πρηξίματος που είχε. Αμέσως επισκέφθηκε το γιατρό, προκειμένου να την εξετάσει. Ο γιατρός δεν φάνηκε ανήσυχος και της είπε να κάνει ένα τεστ εγκυμοσύνης. Πράγματι το έκανε, και η ζωή της άλλαξε, αφού βγήκε θετικό! Η Τζέμμα, δεν είχε καρκίνο στις ωοθήκες, αλλά ήταν έγκυος 7 εβδομάδων.



Η μαμά-θαύμα, όπως την αποκαλούν γέννησε το δεύτερο αγοράκι της στις 36 εβδομάδες, γιατί υπήρχε περίπτωση να εμφανίσει προεκλαμψία.

Τώρα χαρούμενη, μετά την περιπέτεια της υγείας της, σχεδιάζει με τον σύντροφό της, το γάμο της, έχοντας αγκαλιά τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσά της!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ