Ο πατέρας της δολοφονημένης Καρολάιν δεν έχει φύγει ποτέ για τις Φιλιππίνες - Τι αποκάλυψε η εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη για τον άτυχο παππού (βίντεο)

Η εγγονή του μένει με συγγενείς της συζύγου του

Ο Ντέιβιντ Κράουτς, πατέρας της δολοφονημένης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, μπορεί να έβαλε πωλητήριο στο σπίτι που διατηρούσε στην Αλόννησο, ωστόσο παραμένει στην Ελλάδα και δεν θα πάει στις Φιλιππίνες, όπου μένει πλέον η μικρή Λυδία.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» που παρουσιάζει η Ζήνα Κουτσελίνη, ο κ.Κράουτς βρίσκεται στην Ελλάδα και φιλοξενείται σε οίκο ευγηρίας σε άγνωστη περιοχή. Εντούτοις, διατηρεί καθημερινή τηλεφωνική επαφή τόσο με τη σύζυγό του Σουζάνα, όσο και με την εγγονή του, η οποία μένει με συγγενείς της συζύγου του.

Διαβάστε ακόμα: Ξεσπά ο πατέρας της Καρολάιν για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο: Το τέρας δεν θα ξαναδεί ποτέ την εγγονή μου (βίντεο)

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής του Star, ο λόγος που δεν πήγε στις Φιλιππίνες, οφείλεται στα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει και στο γεγονός ότι εκεί δεν θα είχε την φροντίδα που απαιτείται.

Έτσι, επέλεξε να μείνει στην Ελλάδα σε οίκο ευγηρίας, όπου δέχεται δύο επισκέψεις την εβδομάδα από φίλους του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ