Μετά το «Πλοίο της Αγάπης» έρχεται το... «Υποβρύχιο του Σεξ»! Δείτε την απόλυτη πρόταση για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και εσεις σκέφτεστε (βέβαια) τι δώρο να κάνετε στην καλή σας … γι' αυτο είμαστε εμείς εδω.. για να σας δίνουμε ιδέες!

Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και εσεις σκέφτεστε (βέβαια) τι δώρο να κάνετε στην καλή σας … γι' αυτο είμαστε εμείς εδω.. για να σας δίνουμε ιδέες!


Τι καλύτερο λοιπόν απο ενα ταξίδι στον βυθό! Βέβαια εαν θέλετε την απόλυτη ρομαντική ατμόσφαιρα και είστε λάτρεις της θάλασσας (ισως να είστε και στο πολεμικό Ναυτικό ) μπορείτε ετσι απλά να κάνετε κάποια ελαφρά βηματάκια προς την Καραϊβική και να βρεθείτε στο υποβρύχιο των ονείρων σας! Μάλιστα καλά διαβάσατε… στο υποβρύχιο!


Όπως αναφέρει το onalert, μια νέα υπηρεσία με το όνομα "Lovers Deep'" (Ο βυθός των Εραστών) της εταιρίας Olivers Travels, που προς το παρόν βρισκεται στην Καραϊβική εχει διαμορφώσει κάποια υποβρύχια ειδικά για εραστές! Με κρεβατοκάμαρες πολυτελείας, μπάρ και ακόμη και πολυτελή μπάνια. Και επειδή οι εραστές ειναι το κοινό που ψαχνει η εταιρεία το μενού ειναι ειδικά διαμορφωμένο ετσι ώστε τα διάφορα πιάτα να ειναι και αφροδισιακά…!

Οκ, το μόνο πρόβλημα στην συγκεκριμένη πρόταση ειναι μάλλον η τιμή καθώς οι τιμές αρχίζουν απο 175, 000 δολάρια για την μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ανάλογα πάντα με το τι ακριβώς θέλει ο πελάτης!



Βέβαια εαν δεν μπορείτε να πεταχτείτε μέχρι την Καραϊβική (!) μπορείτε πάντα να πάρετε την καλή σας να δει το ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ και μετα για ενα καφέ στον Πειραιά!

Πηγή: onalert.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ