25 καρέ από το debate των πολιτικών αρχηγών - Έγινε ξανά μετά από 8 χρόνια

Όσα συνέβησαν στην χθεσινή τηλεμαχία....

 

Μετά από οκτώ χρόνια, οι κ.κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, Αλέξης Τσίπρας, Νίκος Ανδρουλάκης, Δημήτρης Κουτσούμπας, Κυριάκος Βελόπουλος και Γιάνης Βαρουφάκης διασταύρωσαν χθες τα ξίφη τους τηλεοπτικά και ανέπτυξαν τις θέσεις και τα προγράμματά τους, πριν τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Οι αρχηγοί των κομμάτων, βρέθηκαν χθες απέναντι από τους δημοσιογράφους Μάρα Ζαχαρέα από το STAR, Σία Κοσιώνη από τον ΣΚΑΪ, Γιώργο Παπαδάκη από τον ΑΝΤ1, Αντώνη Σρόιτερ από τον ALPHA, Παναγιώτη Στάθη από το OPEN και Ράνια Τζίμα από το MEGA.

Ο συντονιστής της βραδίας, ήταν ο Γιώργος Κουβαράς.

Ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης αμέσως μετά το τέλος του debate και εξερχόμενος του ραδιομεγάρου της ΕΡΤ δήλωσε τα εξής: «Νομίζω ότι 8 χρόνια ήταν πολλά για να γίνει debate, πιστεύω ότι ήτανε χρήσιμο, πιστεύω ότι οι πολίτες που το παρακολούθησαν θα έβγαλαν κάποια συμπεράσματα''.

Το αυστηρό πλαίσιο της τηλεμαχίας δεν άφηνε περιθώρια για κόντρες και σχόλια, αν και όπως είπε η Μάρα Ζαχαρέα, οι πολιτικοί αρχηγοί «καίγονταν για μία κουβεντούλα μεταξύ τους».

To eirinika σας ετοίμασε το φωτογραφικό άλμπουμ της βραδιάς.

«Εσείς μπορεί να το είδατε περισσότερο από ότι εμείς μπορούσαμε να εκτιμήσουμε τι γινόταν. Ήταν μία διαδικασία… “Χαλαρά”. Πάρα πολλές φορές θέλαμε να επανέλθουμε (σ.σ. με ερωτήσεις), γιατί οι απαντήσεις των πολιτικών αρχηγών έδιναν την δυνατότητα να κάνεις follow up» σχολίασε ο Γιώργος Παπαδάκης από τον ΑΝΤ1. Tην ώρα που έκανε δηλώσεις έβγαινε από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης που αστειευόμενος είπε στον δημοσιογράφο: «Αυτό λέγεται photobomb».

Δείτε περισσότερες φωτό από την eurokinissi στο slide show

Φωτό: Eurokinissi, AΠΕ, NDP

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ