Made in Greece οι γραβάτες του Βασιλιά Καρόλου: Επιλέγει το ελληνικό brand & για τις επίσημες εμφανίσεις του - Δείτε φωτό

Δείχνει τη στήριξη του στην Ελλάδα!

Ο νεοστεφθείς βασιλιάς Κάρολος ο Τρίτος του Ηνωμένου Βασιλείου είναι γνωστό πως τρέφει πολύ μεγάλη αγάπη για την χώρα μας. Εξάλλου, ο πατέρας του Φίλιππος ήταν πρίγκιπας του πάλαι πότε Βασιλείου της Ελλάδας και ήταν ένας από τους γιους της οικογένειας Γκλύξμπουργκ. Γι’ αυτό το λόγο ο Κάρολος δεν παραλείπει να επισκέπτεται συχνά την χώρα μας μαζί με την σύζυγο του και πλέον βασίλισσα Καμίλα. Ακόμη, αξίζει να σημειωθεί ότι κατά το πρόσφατο του ταξίδι στην Ελλάδα, ο Κάρολος δεσμεύτηκε να συμβάλλει χρηματικά στην αξιοποίηση του βασιλικού κτήματος στο Τατόϊ.

 

 

Ο 73χρονος Κάρολος φόρεσε γραβάτα από ελληνική εταιρία - Έχει έδρα στο Κολωνάκι
Η αγάπη του Καρόλου για την Ελλάδα όμως φάνηκε και στα αξεσουάρ που επέλεξε να φορέσει μετά την στέψη. Συγκεκριμένα, ο βασιλιάς του Ηνωμένου Βασιλείου έβαλε τουλάχιστον μία γραβάτα του brand Thalassa Collection (με ένα από τα καταστήματα της να βρίσκεται στο Κολωνάκι) κατά την διάρκεια των δεξιώσεων και των εκδηλώσεων που ακολούθησαν την στέψη.

 

 

 

 

Μια από τις γραβάτες αυτές είναι και εκείνη με την οποία φωτογραφήθηκε για το επίσημο πορτραίτο της στέψης του. Η γραβάτα αυτή είναι μπλε και έχει πάνω της κάποια χαρακτηριστικά σχέδια, που μοιάζουν με τετραγωνάκια διαγώνια τοποθετημένα μεταξύ τους.

 

 

Διαβάστε ακόμη: Στέψη βασιλιά Καρόλου: Συγκίνηση και χορός στη συναυλία στο Γουίνδσορ - Τα μεγάλα αστέρια που εμφανίσθηκαν (φωτό - βίντεο)

Η ανακοίνωση της ελληνικής εταιρίας

 

 

 

 

 

Tο brand Thalassa Collection θέλοντας να γιορτάσει το γεγονός της επιλογής των γραβάτων του από τον βασιλιά Κάρολο ανέβασε μια ανάρτηση ευγνωμοσύνης και χαράς στον λογαριασμό του στο Instagram στην οποία ανέφερε “Η Στέψη του βασιλιά Καρόλου του Τρίτου σήμερα ήταν ένα ιστορικό γεγονός. Εμείς στην Thalassa Collection νιώθουμε μεγάλη τιμή και ενθουσιασμό να βλέπουμε τον βασιλιά να φοράει τις γραβάτες μας – ακόμη και στην επίσημη εικόνα προφίλ στον λογαριασμό Instagram της βασιλικής οικογένειας”.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ