Στέψη βασιλιά Καρόλου: Συγκίνηση και χορός στη συναυλία στο Γουίνδσορ - Τα μεγάλα αστέρια που εμφανίσθηκαν (φωτό - βίντεο)

Παρόντες ο βασιλιάς Κάρολος με τη βασίλισα Καμίλα, όπως επίσης και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον.

Χθες, Κυριακή 7 Μαϊου, ήταν η δεύτερη ημέρα εορτασμού για τη στέψη του βασιλιά Κάρολου στη Βρετανία.

Γι΄αυτόν τον λόγο πραγματοποιήθηκε μία μεγάλη συναυλία με διάσημα ονόματα τα οποία βρέθηκαν στη σκηνή που χει στηθεί στο κάστρο του Ουίνδσορ. Πρόκειται μάλιστα για τη μεγαλύτερη σκηνή που έχει στηθεί ποτέ στο κάστρο, ενώπιον της βασιλικής οικογένειας.

 

 

 

 

Δείτε επίσης: Στέψη Καρόλου - Όλες οι Royal εμφανίσεις με μία ματιά: Ροζ, γαλάζιο, λιλά , λευκό, υποκίτρινο, τα χρώματα στα κοκτέιλ dresses

Πώς η Καμίλα , είχε την οικογένειά της μαζί της στη μεγαλύτερη μέρα της ζωής της: Η βασίλισσα έραψε τα ονόματα των παιδιών & των εγγονιών της στο φόρεμά της για τη στέψη

Το άλμπουμ της στέψης του βασιλιά Καρόλου: Καρέ-καρέ όσα έγιναν - Οι καλεσμένοι, οι συγκινήσεις & οι καινοτομίες στο τελετουργικό

Η σκηνή ήταν διαμορφωμένη όπως η σημαία του Ηνωμένου Βασιλείου (Union Flag) και την πάτησαν η Κέιτι Πέρι, ο Λάιονελ Ρίτσι, οι Τέικ Δατ, ενώ έδωσαν κοινή παράσταση το Βασιλικό Μπαλέτο, η Βασιλική Όπερα, η Royal Shakespeare Company, το Royal College of Music και το Royal College of Art.

Σύμφωνα με τη "Sun", στη συναυλία είχαν πάει περίπου 20.000 άτομα.

 

 

 

 

Η Νικόλ Σέρζινγκερ (Nicole Scherzinger), ο Αντρέα Μποτσέλι (Andrea Bocceli), ο Νικ Κέιβ (Nick Cave), ο Όλι Μερς (Olly Murs) και άλλοι αστέρες, βρέθηκαν επίσης στο Κάστρο του Γουίνσδορ.

Παράλληλα, μια ορχήστρα παγκόσμιας κλάσης έπαιξε μια σειρά από αγαπημένα μουσικά κομμάτια.

 

 

 

 

 

 

Ο Αντρέα Μποτσέλη ερμήνυσε το You ll never Walk Alone.

Ένα μικρό λόγο έβγαλε προς τιμήν της στέψης του Καρόλου ο γιος του πρίγκιπας της Ουαλίας Γουίλιαμ.

 

 

Μετά από μια μεγαλοπρεπή τελετή με λάμψη και παραδόσεις 1.000 χρόνων ο πρίγκιπας Ουίλιαμ απέτισε φόρο τιμής στον πατέρα του και βασιλιά Κάρολο στην επίσημη Συναυλία της Στέψης. 

«Μπαμπά, είμαστε όλοι τόσο περήφανοι για σένα», είπε ο πρίγκιπας μιλώντας στην εντυπωσιακή σκηνή μπροστά σε 20.000 άτομα σύμφωνα με την Dailymail.

 

 

«Όπως είπε η γιαγιά μου όταν στέφθηκε, η στέψη είναι μια δήλωση των ελπίδων μας για το μέλλον. Και ξέρω ότι είναι εκεί πάνω και μας παρακολουθεί με αγάπη. Και θα ήταν πολύ περήφανη μητέρα», ήταν τα πρώτα λόγια της ομιλίας του και πρόσθεσε.

 

 

 

 

«Παρ' όλο που οι εορτασμοί είναι υπέροχοι, στην καρδιά της υπάρχει ένα απλό μήνυμα: Η υπηρεσία των πολιτών της Βρετανίας. Οι πρώτες λέξεις του πατέρα μου στο Αβαείο του Ουέστμινστερ ήταν μία δήλωση προσφοράς μια υπόσχεση να συνεχίσει να υπηρετεί».

 

 

 

 

Κέιτ και Ουίλιαμ έφτασαν μαζί με τα μεγαλύτερα παιδιά τους Σάρλοτ και Τζορτζ.

 

 

 

 

 

 

 

 

Για μία ακόμη φορά η Κέιτ Μίντλετον έκλεψε τις εντυπώσεις με ένα εντυπωσιακό κοστούμι Alexander McQueen σε κόκκινο χρώμα. Το αξίας 2.280 λιρών σύνολο το είχε φορέσει για πρώτη φορά τον Ιανουάριο για την προώθηση της καμπάνιας «Shaping Us».

Μέχρι και ο ίδιος ο βασιλιάς χόρεψε υπό τους ήχους του Λάιονελ Ρίτσι!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ