Στέψη Βασιλιά Καρόλου: Η σικ εμφάνιση της Brigitte Macron με pastel pink - Σκέτη αποθέωση (φωτό)

Άλλη μια εκπληκτική εμφάνιση! 

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν και η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας Μπριζίτ Μακρόν φωτογραφήθηκαν στο Αβαείο του Ουέστμινστερ, όπου πραγματοποιήθηκε η τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου υπό τη διεύθυνση του Αρχιεπισκόπου του Καντέρμπουρι.

Η Brigitte ήταν πιο κομψή από ποτέ με ένα παστέλ ροζ μίντι φόρεμα και ένα ασορτί παλτό.

Δείτε επίσης: Στέψη Βασιλιά Καρόλου: Θεά η Μαρί Σαντάλ με baby blue φόρεμα & απίθανο καπέλo - Τι επέλεξε η Άννα Μαρία (φωτό)

Στέψη Βασιλιά Καρόλου: Τι φόρεσαν οι γαλαζοαίματες - Λετίσια, Μάξιμα, Πριγκίπισσα Σαρλίν, Ράνια & Μαίρη της Δανίας (φωτό)

Η σύζυγος του Προέδρου της Γαλλίας, επέλεξε ένα σχέδιο του Nicolas Ghesquière για τον οίκο Louis Vuitton, και συνδύασε το κομψό μονόχρωμο σύνολο με μια μίνι τσάντα, τακούνια και γάντια, όλα σε παστέλ ροζ χρώμα.

Έπιασε τα μαλλιά της σε έναν εκλεπτυσμένο χαμηλό κότσο και φόρεσε ένα ζευγάρι λαμπερά σκουλαρίκια maxi drop.

Παραδόξως, η Μπριζίτ Μακρόν επέλεξε να μη φορέσει καπέλο, αν και δεν υπήρχε κανόνας που να ορίζει ότι οι καλεσμένοι έπρεπε να φορούν καπέλο στη στέψη.

Το ζευγάρι των Γάλλων κάθισε στην πρώτη σειρά στο Αββαείο δίπλα στον Γερμανό Πρόεδρο, Frank-Walter Steinmeier, και την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ursula von der Leyen.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ