Σιαμαίες από το Μεξικό: Η μία έχει σύντροφο και η άλλη όχι! – Πως περιγράφουν τη σεξουαλική τους ζωή (φωτό)

Η Λουπίτα και η Κάρμεν, σιαμαίες από το Μεξικό περιγράφουν τη ζωή τους, αλλά και τις προσωπικότητές τους

Οι 22χρονες σιαμαίες Λουπίτα και Κάρμεν Αντράντε, που γεννήθηκαν στο Μεξικό αλλά μεγάλωσαν στο Κονέκτικα, μοιράζονται την ίδια λεκάνη, το αναπαραγωγικό σύστημα, ένα συκώτι και την ίδια κυκλοφορία αίματος. Η καθεμία έχει από ένα πόδι – η Κάρμεν ελέγχει το δεξί.

«Δεν είναι όλα ονειρικά. Αντιμετωπίσαμε πολλές προκλήσεις, αλλά έχουμε μια υπέροχη ζωή» δήλωσαν στο Today. «Πηγαίνουμε σε ταινίες και συναυλίες (μοιραζόμαστε το ίδιο κάθισμα) και ταξιδεύουμε με αεροπλάνα».

Οι σιαμαίες Κάρμεν και Λουπίτα
Εξήγησαν επίσης πως δεν προσπάθησαν ποτέ να κάνουν μια επέμβαση που θα τις χώριζε, καθώς θα μπορούσε να είναι μοιραία για την καθεμία ή ακόμη και για τις δύο. Όμως όταν ήταν μικρές, έκαναν φυσιοθεραπεία για να μάθουν να κάθονται και να δουλεύουν τα πόδια τους – έκαναν τα πρώτα τους βήματα όταν ήταν 4 ετών.

Η μία έχει αγόρι, η άλλη είναι ασεξουαλική

Ωστόσο, όταν πρόκειται για ραντεβού, έχουν λίγο διαφορετική άποψη – η Κάρμεν έχει αγόρι που ονομάζεται Ντάνιελ, ενώ η Λουπίτα είναι ασεξουαλική. «Ποτέ δεν προσπάθησα να κρύψω το γεγονός ότι είμαι σιαμαία, πράγμα που σημαίνει ότι έλαβα πολλά μηνύματα από άντρες με φετίχ» δήλωσε.

Η Κάρμεν γνώρισε τον σύντροφό της στην εφαρμογή γνωριμιών Hinge τον Οκτώβριο του 2020 και είπε ότι τον ξεχώρισε γιατί δεν της έκανε ευθύς εξαρχής ερώτηση σχετικά με το πώς είναι να είσαι σιαμαία.

Ονειρεύεται να παντρευτεί τον σύντροφό της

Και παρόλο που βγαίνουν μαζί, η Κάρμεν είπε ότι δεν έχουν σεξουαλική επαφή. Κατά τη διάρκειας μιας συνέντευξης πέρυσι στο Jubilee, περιέγραψε το δεσμό τους περισσότερο ως «στενή φιλία». Το ζευγάρι έχει συζητήσει για έναν ενδεχόμενο αρραβώνα στο μέλλον, αλλά θέλουν πρώτα να ζήσουν μαζί.

«Ο Ντάνιελ κι εγώ αγαπάμε τα παιδιά, αλλά δεν θέλουμε δικά μας» πρόσθεσε. «Μου αρέσει να είμαι η μαμά ενός σκύλου. Η Λουπίτα κι εγώ δεν μπορούμε να μείνουμε έγκυες, έχουμε ενδομητρίωση και παίρνουμε επίσης έναν ορμονικό αναστολές που μας εμποδίζει να έχουμε έμμηνο ρύση».


Όσο για την Λουπίτα, αν και δεν βγαίνει με τον Ντάνιελ, η Κάρμεν λέει ότι οι δυο τους τα πάνε «πολύ καλά». «Είναι αστείο γιατί εγώ ξενυχτάω πιο πολύ από τη Λουπίτα, αλλά όταν ο Ντάνιελ μένει εδώ, εμένα με παίρνει νωρίς ο ύπνος και αυτός μένει ξύπνιος και μιλάει μαζί της» δήλωσε στο Today η Κάρμεν.

Και συνέχισε: «Μερικές φορές αισθάνομαι άσχημα γιατί θέλω να περνάω τόσο πολύ χρόνο με τον Ντάνιελ. Έτσι προσπαθούμε να κάνουμε συμβιβασμούς. Όπως για παράδειγμα, η Λουπίτα θα επιλέξει το πού θα βγούμε για φαγητό ή τι δραστηριότητα θα κάνουμε».

Τι ονειρεύονται να γίνουν

Κι ενώ όσον αφορά στο ερωτικό κομμάτι οι σιαμαίες είναι τόσο διαφορετικές, μοιάζουν σε πολλούς άλλους τομείς, όπως οι επαγγελματικές τους φιλοδοξίες. Και οι δύο θέλουν να εργαστούν στον κτηνιατρικό κλάδο και η Λουπίτα έχει όνειρα να γίνει και συγγραφέας.


Η Κάρμεν εξήγησε επίσης πως η ίδια και η Λουπίτα έχουν το ίδιο γούστο στο ντύσιμο και πως ένας από τους γείτονές τους ράβει ακόμη τα ρούχα τους από τότε που ήταν 5 ετών. Βέβαια, καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια να έχουν τη δική τους μοναδική εμφάνιση – για παράδειγμα η Κάρμεν έχει σκουλαρίκι στη μύτη της.

Νιώθουν η μία τα συναισθήματα της άλλης

Ένα άλλο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό είναι πως μπορούν να νιώσουν τα συναισθήματα της άλλης – κυριολεκτικά. «Μπορώ να νιώσω πότε η Κάρμεν είναι ανήσυχη ή έτοιμη να κλάψει» αποκάλυψε η Λουπίτα. «Νιώθω τον κόμπο της».

Οι σιαμαίες με την μητέρα τους

Οι σιαμαίες με την μητέρα τους

«Όταν ήμασταν σχεδόν 6 ετών, είχαμε έναν εφιάλτη ότι θα πέφταμε από ένα αεροπλάνο και τότε κυριολεκτικά πέσαμε από το κρεβάτι μας» εξήγησε η Κάρμεν. «Αυτό συνέβη μόνο μία φορά, αλλά μπορούμε να νιώσουμε τα συναισθήματα του άλλου. Αυτό συμβαίνει συνέχεια».

@carmenandlupita

This isn’t even the first time this year shit like this has happened

♬ original sound - Carmen and Lupita

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, παραδέχτηκαν ότι αν και σιαμαίες, δεν βαριούνται ποτέ η μία την άλλη. Στο τέλος μιας κουραστικής μέρας, συνήθως κάνει η καθεμία τα δικά της πράγματα – σε λογικά πλαίσια δεδομένων των συνθηκών. Η Κάρμεν μπορεί να κάνει κάποια εργασία και η Λουπίτα να ακούσει μουσική.

Ευτυχισμένες δηλώνουν οι σιαμαίες

Πάντως, παρά την αντισυμβατική ζωή τους, είναι ευτυχισμένες. Θυμούνται ότι είχαν μια πολύ χαρούμενη παιδική ηλικία και πως έχουν τους ίδιους φίλους από τότε που ήταν μικρές.

Μοιράζονται επίσης το ταξίδι τους ως σιαμαίες στον λογαριασμό τους στο TikTok @carmenandlupita, όπου βέβαια δέχονται και πολλά αρνητικά σχόλια. Όπως τονίζει η Κάρμεν, θα πρέπει οι άνθρωποι αυτοί να καταλάβουν πως και εκείνες έχουν συναισθήματα.

«Είμαστε σιαμαίες σε όλη μας τη ζωή, οπότε δεν είναι ότι μας λείπει η ανεξαρτησία μας» είπε κλείνοντας τη συνέντευξη η Κάρμεν. «Εξάλλου, είναι το μόνο που έχουμε γνωρίσει».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ