Ξεσπά ο πατέρας της Καρολάιν για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο: Το τέρας δεν θα ξαναδεί ποτέ την εγγονή μου (βίντεο)

Η μικρή Λυδία έχει προσαρμοστεί στις Φιλιππίνες, λέει ο πατέρας της δολοφονημένης Καρολάιν

Ο πατέρας της Καρολάιν που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, δήλωσε πως θα φροντίσει, ώστε να μην δει ποτέ ξανά τη μικρή Λυδία ο δολοφόνος της κόρης του.

Μιλώντας στην εκπομπή Live News που παρουσιάζει ο Νίκος Ευαγγελάτος είπε πως «είμαι αποφασισμένος ότι το τέρας που σκότωσε τη μητέρα της, δεν θα ξαναδεί ποτέ ξανά την εγγονή μου. Όπως και αυτά τα δύο παράλογα πλάσματα, οι γονείς του. Αυτή τη στιγμή η Λυδία έχει προσαρμοστεί πλήρως με την οικογένεια της μητέρας της στις Φιλιππίνες. Παίζει με τα ξαδέλφια της τις ζεστές ηλιόλουστες μέρες που μας κάνει».

Διαβάστε ακόμα: Δολοφονία Καρολάιν: Η πρώτη φωτογραφία της μικρής Λυδίας - Δύο χρόνια μετά το άγριο τέλος της μητέρας της

«Σε κάποιο στάδιο της ζωής της θα πρέπει να της πουν γιατί τα ξαδέλφια της, που θεωρεί αδέλφια και αδελφές, έχουν όλοι ίσια, μαύρα μαλλιά, ενώ εκείνη έχει ένα χρυσό φωτοστέφανο από μπούκλες», είπε σχετικά με το χρόνο που το παιδί θα πρέπει να μάθει την αλήθεια για τους γονείς του.

Επίσης, σημείωσε ότι «μετά την απόφασή μας να μετακομίσει η Λυδία στις Φιλιππίνες για να μεγαλώσει σε ένα πιο νεανικό οικογενειακό περιβάλλον, οι γονείς του δολοφόνου αντέδρασαν σθεναρά σε αυτό και υπέβαλαν αίτηση για την αποκλειστική επιμέλεια του παιδιού. Αυτό δεν έγινε με γνώμονα το συμφέρον της μικρής, αλλά για καθαρά εγωιστικούς λόγους. Κάτι για να τους διασκεδάζει στα γεράματά τους».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ