Ευχές από τα ερωτευμένα ζευγάρια: Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης με τη Μπέσσυ Μάλφα στην Τροιζηνία, η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας στην Ύδρα (φωτό - βίντεο)

Και πολλά άλλα αγαπημένα ζευγάρια στέλνουν τις ευχές τους...

Λίγο χρόνο ξεκούρασης βρήκαν τα ερωτευμένα ζευγάρια της σόου - μπιζ και φυσικά μοιράζονται τις όμορφες στιγμες τους στα social media. Λάμπουν από ευτυχία και δεν κρύβουν τον έρωτα τους. Φέτος, οι περισσότεροι αγαπημένοι σταρς επέλεξαν νησιά για τις πασχαλινές τους εξορμήσεις.

Μπέσσυ Μάλφα και Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Στην Τροιζηνία για τις διακοπές του Πάσχα

Snapinsta.app_341125684_977958233371118_4281125601520260680_n_1080.jpg

Ένα από τα πιο όμορφα και αγαπημένα ζευγάρια καλλιτεχνών είναι η Μπέσσυ Μάλφα και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Το ζευγάρι απολαμβάνει τρυφερές στιγμές μακριά από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά, τα δύο εκ των οποίων ακολουθούν τα χνάρια τους και μάλιστα με επιτυχία.

Οι φωτογραφίες που ανέβασε ο ηθοποιός από τις πασχαλινές τους διακοπές στην Τροιζηνία αποδεικνύουν πόσο αγαπημένος είναι ο βίος που διάγει με τη σύζυγό του.

«Πασχαλιζόμαστε!» έγραψε στη λεζάντα.

Κωστής Μαραβέγιας- Τόνια Σωτηροπούλου: Στην Ύδρα για το Πάσχα

 

 

 

 

Στο νησί όπου παντρεύτηκαν, την Ύδρα, βρίσκονται ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου. Το ζευγάρι έκανε βόλτες τους δίπλα στη θάλασσα, στη φύση αλλά και στα σοκάκια με την παρέα του και η ηθοποιός μοιράστηκε ένα άλμπουμ φωτογραφιών με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Ιnstagram.

H Τόνια Σωτηροπούλου έστειλε μάλιστα τις ευχές της για καλό Πάσχα. «Χρόνια Πολλά! Με υγεία και αγάπη» έγραψε η ίδια στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Να υπενθυμίσουμε ότι το ζευγάρι πραγματοποίησε τον πολιτικό του γάμο τον Οκτώβριο του 2021 στην Ύδρα, ένα μέρος που αγαπάει πολύ.

Μπέττυ Μαγγίρα- Δημήτριος Μάζης: Πάσχα στη μαγευτική Σαντορίνη

 

 

H Μπέττυ Μαγγίρα εκμεταλλεύεται το διάλειμμα από τις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις για να αφιερώσει χρόνο στην οικογένειά της.

Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες, στη Σαντορίνη με τον σύζυγό της, Δημήτρη Μάζη και τις δύο κόρες τους.

Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στα social media και φροντίζει καθημερινά σχεδόν, να μοιράζεται με το κοινό της υλικό από τη ζωή και την καριέρα της. Αυτή τη φορά, θέλησε να ευχηθεί στους διαδικτυακούς της φίλους για το Πάσχα και το έκανε με ένα βίντεο στο TikTok.

Σε αυτό, χορεύει ξέφρενα με τις κόρες της, Ανδριάνα και Καλλινίκη. Μαζί τους είναι και μια φίλη των κοριτσιών, η Φιλίππα.

Πάνω στο βίντεο, η Μπέττυ Μαγγίρα έγραψε: «Καλό Πάσχα».

Άννα Κορακάκη: Στον Άγιο Νικόλαου, Λασιθίου για τις γιορτές

 

 

Την Κρήτη επέλεξε η Άννα Κορακάκη να περάσει τις γιορτινές ημέρες του Πάσχα μαζί με τον αρραβωνιαστικό της, ο οποίος κατάγεται από το νησί.

Το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου 15 Απριλίου, η ολυμπιονίκης ανάρτησε ένα βίντεο στο Instagram από τον Άγιο Νικόλαο γράφοντας «Στον τόπο του που νιώθω και δικό μου».

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ