Harry Potter: Απίθανα νέα για τους fans του- Γίνεται τηλεοπτική σειρά & θα είναι πιστή μεταφορά των βιβλίων - Δείτε το teaser

Η μαγεία επιστρέφει στο... Χόγκουαρτς! 

Η τηλεοπτική σειρά "Χάρι Πότερ" προχωρά επίσημα στο HBO Max.

Η ανακοίνωση έγινε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της Warner Bros. Discovery στον Τύπο και τους επενδυτές στις 12 Απριλίου, κατά την οποία ανακοινώθηκε ότι το HBO Max και το Discovery+ συνδυάζονται επίσημα σε μια νέα υπηρεσία με την ονομασία απλά Max.

Η είδηση για μια σειρά βασισμένη στη σειρά βιβλίων της J. K. Rowling διέρρευσε για πρώτη φορά στις 3 Απριλίου, αλλά οι λεπτομέρειες έχουν πλέον επιβεβαιωθεί.

Κάθε σεζόν της σειράς θα βασίζεται σε ένα από τα βιβλία του franchise, με την Warner Bros. Discovery να περιγράφει τη σειρά ως μια "δεκαετή σειρά". Θα περιλαμβάνει ένα εντελώς νέο καστ από τις ταινίες, αναφέρει το variety

"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να δώσουμε στο κοινό την ευκαιρία να ανακαλύψει το Χόγκουαρτς με έναν εντελώς νέο τρόπο", δήλωσε ο Casey Bloys, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της HBO & Max Content. "Ο Χάρι Πότερ είναι ένα πολιτιστικό φαινόμενο και είναι σαφές ότι υπάρχει μια διαρκής αγάπη και δίψα για τον μαγικό κόσμο.

 

 

Σε συνεργασία με την Warner Bros Television και την J. K. Rowling, αυτή η νέα πρωτότυπη σειρά Max Original θα βουτήξει βαθιά σε κάθε ένα από τα εμβληματικά βιβλία που οι θαυμαστές συνεχίζουν να απολαμβάνουν όλα αυτά τα χρόνια".

«Η δέσμευση του Max να διατηρήσει την ακεραιότητα των βιβλίων μου είναι σημαντική για μένα και ανυπομονώ να συμμετάσχω σε αυτή τη νέα διασκευή, η οποία θα φέρει ένα βαθμό βάθους και λεπτομέρειας που μόνο μια τηλεοπτική σειρά μεγάλης διάρκειας μπορεί να προσφέρει», δήλωσε η Ρόουλινγκ.

Το Max θα αναλάβει την παραγωγή σε συνεργασία με την Brontë Film and TV και την Warner Bros. Television. Σύμφωνα με το Variety εκτός από τα βιβλία γυρίστηκαν οκτώ ταινίες «Χάρι Πότερ» με εισπράξεις πάνω από $7,7 δισ. στο παγκόσμιο box office.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ