Δολοφονία Καρολάιν: «Λυπάμαι που φεύγουμε από την Αλόννησο» λέει ο πατέρας της - Σε ένα χρόνο η εκταφή της σορού της

Η οικογένεια της Καρολάιν Κράουτς έχει αποφασίσει να "κόψει" όλους τους δεσμούς με την Ελλάδα, έχει βάλει πωλητήριο στο σπίτι τους στην Αλόννησο ενώ με την εκταφή σε έναν χρόνο, "κλείνει" αυτό το τραγικό κεφάλαιο

Μια νέα ζωή στις Φιλιππίνες έχουν αποφασίσει να ξεκινήσουν οι γονείς της Καρολάιν Κράουτς, μαζί με τη μικρή Λυδία, αφήνοντας πίσω στην Ελλάδα πράγματα που τους πλήγωσαν.

Μετά τη μητέρα Σούζαν, και ο πατέρας Ντέιβιντ βρίσκεται, σύμφωνα με τον ANT1 στην ασιατικη χώρα, ενώ έχει βάλει και πωλητήριο στο σπίτι τους στην Αλόννησο. Επιπλέον, θα προχωρήσουν και στην εκταφή της σορού της Καρολάιν σε περίπου ένα χρόνο, ώστε να κλείσουν κάθε ανοιχτή υπόθεση.

Ο ίδιος κ. Κράουτς μίλησε στον ΑΝΤ1 και περιέγραψε τα συναισθήματά του για την απόφαση να φύγει οριστικά από την Αλόννησο.

Διαβάστε ακόμα: Δολοφονία Καρολάιν: Οι γονείς της πουλάνε το σπίτι στην Αλόννησο - Κόβουν κάθε δεσμό για να προστατεύσουν τη μικρή Λυδία (φωτό)

 

 

«Λυπάμαι πολύ που πρέπει να φύγω από το παλιό μας σπίτι στο όμορφο νησί της Αλοννήσου. Έχει τόσες πολλές υπέροχες αναμνήσεις για μένα, αναμνήσεις που μπορώ να ξαναζήσω στις "ήσυχες” στιγμές μου», είπε αρχικά ο πατέρας της Καρολάιν και συνέχισε: «Όταν είδα για πρώτη φορά το οικόπεδο που ήταν προς πώληση είπα "θα το πάρω”. Ήταν τέλειο, απομονωμένο, αλλά μόνο πέντε λεπτά με τα πόδια από την παλιά Χώρα. Είχε ανεμπόδιστη θέα προς τη θάλασσα, πάνω από μια καταπράσινη κοιλάδα που ήταν αδύνατον να χτιστεί».

Διαβάστε ακόμα: Πατέρας Καρολάιν για Μπάμπη Αναγνωστόπουλο: "Τον μισώ περισσότερο από ό,τι έχω μισήσει ποτέ στη ζωή μου" - Τι είπε στη Daily Mail

Ο ίδιος κ. Κράουτς μίλησε στον ΑΝΤ1 και περιέγραψε τα συναισθήματά του για την απόφαση να φύγει οριστικά από την Αλόννησο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ